Erlend Hansen Juvik. Foto: Adresseavisen

Ansettelses=dryss i Adresse=avisen

Erlend Hansen Juvik blir nyhetssjef og stedfortreder for nyhetsredaktør Kirsti Husby.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Stian
Wallum
Svanhild
Naterstad

Det opplyser Adresseavisen i en melding om en rekke ansettelser.

Sjefredaktør Tor Olav Mørseth fikk på plass sin ledergruppe i november i fjor. Den består av Kirsti Husby som nyhetsredaktør, Tone Sofie Aglen som politisk redaktør, Ingeborg Volan som utviklingsredaktør og Sondre Mikal Alvær som HR-leder i redaksjonen.

Nå er altså Erlend Hansen Juvik, som var nyhetsredaktør under den forrige sjefredaktøren, ansatt som nyhetssjef. Han har jobbet i Adressa siden 2001 i roller som nyhetsjournalist, nyhetsleder og publiseringssjef i tillegg til redaktørfunksjonen.

Finn Egil
Johansen
Tomas Kothe-
Næss

Stian Wallum er ansatt som leder for samfunn. Han begynte på desken i avisen i 2003 og flyttet senere over til kulturredaksjonen som han har ledet siden 2012.

Leder for magasin blir Svanhild Naterstad som har jobbet i avisen siden 2002, hvor hun for det meste har jobbet med Ukeadressa. Hun har studert rumensk, nordisk, fransk og latin og ga i 2012 ut boken «Romania» sammen med fotograf Mikaela Berg.

Finn Egil Johansen er ansatt som desksjef. Han er utdannet journalist fra Stavanger og har jobbet i Adresseavisen siden 2002. Året etter meldte han overgang til desken, og har i løpet av årene vært redigerer, sideprodusent, jobbet med førstesiden og som vaktsjefvikar.

Olav Wold
Ann-Inger
Borstad

Leder for sporten blir Tomas Kothe-Næss. Han startet karrieren i Adresseavisen som reporter i det da nyopprettede Fosenkontoret. Han har vært daglig leder og ansvarlig redaktør i Fosna-Folket og TV Trøndelag. Han er utdannet agronom og lektor – og har hovedfag i historie med oppgaven Idrett og utenrikspolitikk.

Olav Wold blir leder for foto og video. Wold kom til fast jobb i TV Trøndelag (senere TV-Adressa) i 1996. Da hadde han tidligere vært innom TV 2. De første fem årene jobbet han som fotograf og redigerer, og deretter som produsent for nyhetssendingen. Han har ledet foto- og videoavdelingen de siste tre årene.

Marit
Nygård
Tone Friden

Ann-Inger Borstad er ansatt som produkteier for betalt innhold. Hun har tidligere jobbet som nyhetsreporter, vært redigerer i Ut-magasinet, samt vært frontsjef og reportasjeleder for distrikt og sanntidsgruppen.

Fem personer er ansatt som frontsjef:

Marit Nygård begynte i Adresseavisen i 2014, og har vært frontsjef siden da. Før det tok hun journalistutdanning i Volda, og har jobbet i NRK Trøndelag.

Tone Fridén kom første gang til Adresseavisen som praktikant fra Volda i 2005 og fikk fast jobb som frontsjef i 2009. I 2014 rykket hun opp til publiseringssjef.

Yngve
Bergli
Jon Olav
Amdal

Yngve Bergli startet som journalist for nettstedet Fotball247 i 2000. Senere kom han til Adresseavisen, hvor han blant annet har vært reportasjeleder for 100% Fotball i vel fem år. Siden 2014 har han jobbet som frontsjef.

Jon Olav Amdal har jobbet i Adresseavisen siden 1990. Etter tre år på Levanger-kontoret og 15 år på desken, begynte han på nett i 2008. Før den tid startet han som frilanser i Stjørdalingen som 16-åring, og har blant annet vært reporter i Romsdals Budstikke og vaktsjef i Dagningen.

Anita
Gustavsen

Anita Gustavsen har fått jobben som publiseringssjef kveld i et vikariat frem til nyttår. Hun har inntil nylig fungert i stillingen. Hun har tidligere erfaring som sjefredaktør og administrerende direktør i Brønnøysund Avis og har også jobbet i Bergens Tidende og Helgeland Arbeiderblad.

Powered by Labrador CMS