Anne Grete Storvik blir redaktør for den nye avisen MedWatch.
Anne Grete Storvik blir redaktør for den nye avisen MedWatch.

MedWatch

Watch Media lanserer ny avis

MedWatch skal dekke den norske helsebransjen, og blir selskapets femte norske nettavis.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Den norske helsebransjen får sterkere mediedekning når Watch Media denne høsten lanserer MedWatch, skriver Watch Media i en pressemelding.

MedWatch vil gå tett på selskaper og nøkkelpersoner som jobber med legemidler, bioteknologi, diagnostikk og lab, medtek, og e-helse.

– Helsenæringen er i sterk vekst i Norge, og er et glimrende eksempel på hvordan forskningen og kunnskapssamfunnet spiller en stadig viktigere rolle i norsk næringsliv, sier Øyvind Henriksen, nyhetsredaktør for Watch Medias utgivelser, i pressemeldingen.

Henriksen mener helsebransjen i Norge fortjener mer oppmerksomhet fra pressen.

– Våre redaksjoner består av næringslivsjournalister og redaktører som er – eller blir – spesialister i de bransjene de dekker. Vi er overbeviste om at en sterk journalistisk dekning, både når ting går bra og når ting er vanskelig, styrker den enkelte bransje, sier Henriksen.

Anne Grete Storvik blir redaktør for den nye avisen. Hun kommer fra FinansWatch og har solid journalistisk erfaring med å dekke helsefeltet etter mer enn ti år i Dagens Medisin.

For Watch Media er den kommende lanseringen av MedWatch i Norge neste skritt i en langsiktig strategi. Her er ambisjonen er å gi beslutningstakere i og rundt norsk næringsliv en tettere og bedre dekning av menneskene og selskapene i landets viktigste bransjer.

– I Watch Media dekker vi ikke bare de største selskapene, vi går tett på både små og store virksomheter med kritisk og uavhengig næringslivsjournalistikk som fokuserer på substans, sier internasjonal redaktør Rasmus Emborg i Watch Medier.

Powered by Labrador CMS