Synne Piyawan Kringsjaa, Anders Hustveit Gerhardsen, Synnøve Prytz Berset og Christine Gulbrandsen skal sammen lage MatvareWatch.

Watch Media lanserer ny avis 

Den nye avisen MatvareWatch skal følge aktørene i mat- og drikkebransjen tett.

Publisert Sist oppdatert

Watch Media lanserer nå sin syvende næringslivsavis i Norge. MatvareWatch skal levere uavhengig, kritisk og fair næringslivsjournalistikk om selskapene og nøkkelpersonene i matindustrien, skriver mediehuset i en pressemelding.

– Den norske næringsmiddel- og drikkevareindustrien utgjør en stor og viktig del av norsk næringsliv. Vi mener det er solid grunnlag for en troverdig og uavhengig avis, som tar bransjen på alvor, sier ansvarlig redaktør og landsjef Kristin Stoltenberg i Watch Media Norway i pressemeldingen.

MatvareWatch blir søsteravisen til danske FødevareWatch, og redaktør for nysatsingen er Christine Gulbrandsen, som kommer fra journalistbyrået aStory. 

Hun får med seg journalistene Anders Hustveit Gerhardsen, Synnøve Prytz Berset og Synne Piyawan Kringsjaa

– Med MatvareWatch fortsetter vi vår ambisiøse vekststrategi. Norsk næringsliv har tatt godt imot våre seks første nisjemedier, og vi ser frem til å kunne levere relevant næringslivsjournalistikk om nok en viktig bransje, sier ansvarlig redaktør Stoltenberg.

Watch Media er en del av det danske mediekonsernet JP/Politikens Hus, som blant annet eier Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet. Siden 2010 har morselskapet Watch Medier lansert 17 digitale bransjemedier i Danmark, syv i Norge og to i Tyskland

Powered by Labrador CMS