Prosjektleder Truls Lereggen (t.v.) og frontfigur Frode Eggen har reist Midt-Norge på kryss og tvers for å utforske kjente og litt mer ukjente steder samt å møte lokale fjes.
Prosjektleder Truls Lereggen (t.v.) og frontfigur Frode Eggen har reist Midt-Norge på kryss og tvers for å utforske kjente og litt mer ukjente steder samt å møte lokale fjes.

Påske-quiz

15 mediehus sammen om videoserie i påsken

– Her er det mange som har kastet seg rundt og jobbet intenst for å rekke deadline, sier prosjektredaktør.

Publisert

23. mars kommer første episode av «Frodes påskequiz», som blir sendt hos de 15 mediehusene til Polaris Media i Midt-Norge. Det slippes daglig en ny episode helt fram til mandag 2. påskedag.  

– Våre 14 lokale mediehus pluss regionavisa Adresseavisen har samarbeidet på direktesendt innhold et par år, der det har gått mye i sport. Vi ønsker nå også å eksperimentere mer med pre-produsert innhold, gjerne mer over underholdnings-sjangeren. Påskequizen er et eksempel på det, sier Bjørn Lie Rønningen, prosjektredaktør for lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge.

– Vi har flere prosjekter og ideer på gang, ting som er litt «tenk utenfor boksen» til oss å være, fortseter han. 

Frode Eggen (i rødt) og Jon, en av de de mange teamet møtte på ferden gjennom Midt-Norge.

Skuespiller Frode Eggen, blant annet kjent som karakteren Arnfinn Baksletten i reklamefilmene til Telenor, er frontfigur i påskeserien på ti episoder. 

Truls Lereggen er prosjektleder, kameramann og redigerer i serien. 

Han jobber til vanlig som lokalavisjournalist i Trønderbladet og prosjektleder for strømmesamarbeid for Polaris Media i Midt-Norge. 

– Ideen med små reisebrev og påskequiz på video er ikke mange ukene gammel, så her er det mange som har kastet seg rundt og jobbet intenst for å rekke deadline, som er nå på lørdag. Alt er nok ikke like gjennomplanlagt som Frode er vant med fra Telenor, men vi er en fin gruppe små og store mediehus som er vant til å kaste oss rundt og jobbe fort, sier Rønningen – og legger til: 

– Så får vi evaluere etterpå hvor godt vi treffer planken, men vi tror dette er godt lokalt innhold som kommer til å engasjere leserne og seerne våre gjennom de normalt så rolige påskedagene.Powered by Labrador CMS