Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Magnar Johansen er valgt til ny leder av redaksjonsklubben i Lofotposten. Med seg i styret får han nestleder/sekretær Kurt Holm (ny) og kasserer Bjørnar Larsen (gjenvalg).

Roar Dalmo Moltubak er fast ansatt som videojournalist i VG TV. Moltubak kom fra TV2 Nyhetene i Bergen i september, og har gått over fra vikariat til fast stilling i VG TV.

Gry A. Isberg Haaheim (40) er ansatt som ny informasjonssjef i Stor-Oslo Lokaltrafikk. Haaheim har bakgrunn fra blant annet NTB, hvor hun var i ni år.

Hanne Tenfjord Skodje (25) er ansatt som nettreporter i Aftenbladet.no. Hun er utdannet i journalistikk ved Universitetet i Stavanger, og har også studert medievitenskap i Bergen og Stockholm.

Elin Stueland (26) er ansatt som nettreporter i Aftenbladet.no. Hun tar mastergrad i journalistikk på Universitetet i Oslo, og har studert journalistikk ved Gimlekollen og sosialantropologi i Bergen. Stueland kommer fra stillingen som redaktør i Barnevakten.no.

Jone Østebø (32) er ansatt som nettreporter i Aftenbladet.no.

Håvard Moen Ferstad (25) er ansatt som webutvikler i Aftenbladet.no. Han er ferdig utdannet bachelor i informatikk ved NTNU i vår.

Kine Hult (29) er ansatt som journalist i Aftenbladets kulturredaksjon. Hun har tidligere frilanset for Aftenbladet og Rogalands Avis. Hult har også turnert med black metal-bandet Satyricon.

Frode Nikolaisen startet 3. april i et årsvikariat som journalist i Adresseavisens nettredaksjon. Han kommer fra fast jobb som journalist i Smaalenenes Avis. Nikolaisen har også tidligere jobbet i Adresseavisen.

Øyvind Strøm har sagt opp sin stilling som redaktør og disponent i Halden Dagblad. Erling Brøndmo er konstituert som daglig leder og ansvarlig redaktør fra og med 29. mars.

Marianne Røiseland (40) er ansatt som informasjonssjef i TV 2. Røiseland har de siste årene ledet nyhetsavdelingen i Bergens Tidende.

Svein Graff (30) har sagt opp stillingen som vaktsjef i NRK TV-Sporten, og er nå fungerende mediesjef i Norsk Toppfotball.

Anne Aasheim, tidligere nyhetsdirektør i NRK, er innleid som konsulent av sin gamle arbeidsgiver.

Helje Solberg er utnevnt til ny nyhetsredaktør i VG etter Hans-Christian Vadseth. Hun har vært konstituert i stillingen siden 1. februar og overtar den fast med virkning fra 1. april. Solberg blir nå sjefredaktørens stedfortreder.

Tomas Bruvik, redaktør og daglig leiar i Kvinnheringen, er gjenvalgt som styreleder for Landslaget for Lokalaviser.

Marianne Ruud, som til daglig arbeider i bladet Utdanning, er gjenvalgt som leder av Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse. Med seg i styret får hun Maria Konow Lund (Universitetet i Stavanger), Anders Sooth Knutsen (Romerikes Blad), Heidi Molstad Andresen (Hallingdølen), Frode Nielsen (Gudbrandsdølen Dagningen), Jan Gunnar Furuly (Aftenposten), Espen Reiss Mathisen (Universitetet i Stavanger), Hanna Førland (NRK), André Verløy (Memo) og Gøril Engesvik (Høgskolen i Oslo).

Einar Fjellvik (53) har sluttet i LO-Aktuelt og gått over i journaliststilling i Frifagbevegelse.no, nyhetsportalen for LO-Aktuelt og LO-forbundenes fagblader. Torgny Hasås (51) går samtidig over fra LOs informasjon- og rådgivningsavdeling og overtar Fjellviks journaliststilling i LO-Aktuelt.

Rolf Hanche-Olsen er utpekt av Hjemmet Mortensen til å lede HM Interaktiv, som er ukebladforlagets satsing på internett, mobil og nye medier.

Randi Kvåle Iversen (30) har begynt i en toårig prosjektstilling i Kommunal Rapport. Hun kommer fra Laagendalsposten.

Sissel Visted er gjenvalgt som leder av redaksjonsklubben i Dagsavisen. I styret får hun med seg nestleder/sekretær Jan Inge Krossli (ny), kasserer Jonas Brække (ny), vikaransvarlig Else Gro Ommundsen (ny), Karin Lillian Fladberg (gjenvalg) og Ester Nordland (gjenvalg).

Torfinn Skåttet (40) er ansatt som journalist i Laagendalsposten. Skåttet har tidligere jobbet i Rjukan Arbeiderblad og Telemarksavisa.

Cato Martinsen (31) er valgt som ny leder av redaksjonsklubben i Laagendalsposten og tar over etter Marte Torsdatter Leland. Det øvrige styret består av nestleder Tonhild Solberg (ny), styremedlem Eigil K. Ramstad og kasserer Knut W. Hermansen.

Roar Lyngøy har fått et års permisjon fra jobben som vaktsjef i NTB-sporten. I denne perioden skal han arbeide i en engasjementsstilling for Bergens Tidende og bt.no/fotball.

Lisbet Harstad er valgt til ny leder av redaksjonsklubben i Nationen etter Haakon Barstad. Med seg i klubbstyret får Harstad nestleder Hans Bårdsgård og styremedlemmene Mona Askerød (ny) og Lars Rønn (ny).

Terje Næsje (45) er tilsatt som redaktør i Fremover. Han etterfølger Jan Eivind Fredly, som begynner som toppleder for Lofotposten.

Powered by Labrador CMS