Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Cecilie Louise Berg (40) overtar redaktørstolen i Schibsteds interiørmagasin Maison fra 15. juni. Berg har vikariert for avtroppende redaktør Robin Solum siden årsskiftet. Den nye redaktøren har tidligere jobbet som politisk journalist i Nationen, journalist i det inngåtte Idémagasinet og som frilansjournalist.

Harald H. Rise, ansvarlig redaktør i Sunnmørsposten, overtar som énleder for avisbedriften. Han etterfølger Lidvar Flydal som administrerende direktør. Flydal trekker seg fra stillingen sin, men understreker at det ikke ligger dramatikk bak hans varslede avgang. Det er klart at Flydal skal fortsette i en sentral lederfunksjon i Sunnmørsposten.

Svein Ove Risnes er ansatt som fungerende daglig leder i TV Nord-Trøndelag fra 6. mai. Risnes er i tillegg administrerende direktør i Namdals-Avisa og mediehusleder for Mediehuset Nord-Trøndelag. Kristin Holte Solbakken har inntil nå vært konstituert daglig leder i TV Nord-Trøndelag.

Svein H. Karlsen er ansatt som fungerende ansvarlig redaktør i TV Nord-Trøndelag fra 6. mai. Karlsen er i tillegg sjefredaktør i Namdals-Avisa. Kristin Holte Solbakken har inntil nå også vært konstituert ansvarlig redaktør i TV Nord-Trøndelag.

Ole Morten Eriksen (28) er ansatt som vaktsjef på NTBs nyhetsdesk. Eriksen har tidligere jobbet som journalist på nyhetsdesken i NTB og som journalist i Tønsbergs Blad og i Jarlsberg.

Trygve Mellvang (27) er ansatt som journalist på NTBs nyhetsdesk. Han har tidligere vært vikar i samme stilling, samt arbeidet som journalist i Vårt Land.

Ketil Elsebutangen (29) er ansatt som journalist på NTBs nyhetsdesk. Han har erfaring fra utenriksavdelingene i NTB og Aftenposten og har arbeidet som journalist i Norsk Avisbyrå.

Wibecke Brusdal er ansatt som informasjonssjef i Posten Norges heleide IT-selskap ErgoGroup AS. Brusdal har erfaring innen mediekontakt og intern kommunikasjon fra selskaper som Burson-Marsteller, UPC og Telenor.

Eva Høydalsvik (30) er tilsatt som redaksjonssjef i Forsvarets Forum. Høydalsvik kommer fra stillingen som redaksjonssekretær i forlaget wViP Publications i London, og har en kort tid arbeidet som redaksjonssekretær i Forum. Som redaksjonssjef i Forsvarets Forum er Eva Høydalsvik daglig leder for hovedredaksjonen i Oslo.

Geir Olav Flåan er ansatt som ansvarlig redaktør i Stjørdalens Blad AS. Flåan tiltrer stillingen 1. juni. Flåan fortsetter inntil videre som ansvarlig redaktør i Malvik Bladet.

Ole Christian Iversen konstitueres som redaktør i Malvik Bladet fra 1. juni. Stillingen som ansvarlig redaktør utlyses.

Nils Martin Tidemann skal tilbake til Arbeidets Rett fra 1. juni. Han fortsetter som daglig leder i Stjørdalens Blad ut året.

Pål Espen Kilstad har permisjon i to år fra NRK på grunn av etterutdanning. I første omgang drar han til Oslo og deretter til University of Queensland i Brisbane for å ta Bachelorgrad i Journalistikk. Kilstad har arbeidet i NRKs riksredaksjon i Trondheim i ni år, og har tidligere jobbet ved distriktskontorer.

Powered by Labrador CMS