Atle Bersvendsen har hatt mange ulike roller i Adresseavisen, både redaksjonelt og kommersielt. Nå blir han redaktør for nye MN24.

Polaris går sammen om ny økonomiavis:
– Ja, det er sterk konkurranse på dette stoffområdet

Trøndelag får enda en ny nettavis.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I dag lanseres nettavisa MN24, som skal dekke økonomi og næringsliv i Midt-Norge.

Det skriver ansvarlig redaktør for avisa Atle Bersvendsen i en pressemelding.

Ti mediehus i Polaris Media i Midt-Norge går sammen om MN24, som er en forkortelse for Midtnorsk Næringsliv: Adresseavisen, Avisa Sør-Trøndelag, Bladet, Brønnøysunds Avis, Fosna-Folket, Hitra-Frøya, Innherred, Opdalingen, Trønderbladet og Steinkjer24.

– Koronakrisen har vist oss alle hvor viktig det lokale og regionale næringslivet er. Vi skal drive både kritisk journalistikk og samtidig skape engasjement om det som skjer i hele regionen, skriver Bersvendsen i pressemeldinga.

– Det er ingen andre enn mediehusene våre som har så gode forutsetninger for å klare det, og det er en enorm slagkraft i en slik felles satsing, fortsetter redaktøren, som for et halvt år siden siden fikk jobb som leder for økonomiavdelinga i Adresseavisen.

MN24 skal både ha gratis og «plusset» innhold. Innholdet vil komme fra de ti avisene, men de skal også ansette flere journalister, i følge pressemeldinga.

– MN24 skal gi deg siste nytt om økonomi og næringsliv i en region som vi ubeskjedent nok synes er den mest spennende og innovative i hele landet. Ja, det er sterk konkurranse på dette stoffområdet, men vi har en klar og tydelig ambisjon om å ta en ledende posisjon innen næringslivsjournalistikk i vår region, skriver redaktøren.

Powered by Labrador CMS