Stian Olsen blir redaktør for den norske utgaven av AdvokatWatch.

Lanserer ny nettavis for advokater

AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Watch Media kommer med nok en nylansering i Norge. AdvokatWatch, som allerede eksisterer i Danmark, får nå en norsk søsteravis.

– Advokatbransjen er en uhyre viktig del av norsk næringsliv, og vi ser et stort potensiale i en uavhengig og ambisiøs redaksjonell nettavis, som tar bransjen på alvor. Som med våre andre medier vil fokus være på business-delen, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurranse og resultater til bransjeglidning, rammevilkår og jobbskifter, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg, i en pressemelding.

AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge. Watch Media er eid av JP/Politikens Hus, som er Danmarks største avishus. Selskapet driver 15 danske bransjemedier.

I april i fjor ble FinansWatch lansert i Norge, og i forrige uke gikk startskuddet for EiendomsWatch, som dekker den norske eiendomsbransjen. I tillegg har ShippingWatch, med hovedredaksjon i København, innledet en norsk offensiv med en fast korrespondent i Norge.

– Vi er veldig glade for at være i Norge, hvor vi har blitt tatt godt imot. Derfor har vi også store forventninger til AdvokatWatch, sier Emborg.

Stian Olsen (43) er redaktør for AdvokatWatch. Olsen jobbet i flere år for iLaks før han meldte overgang til Watch Media tidligere i år.

– Vi skal dekke personene og selskapene i advokatbransjen bredt, og ikke minst være tett på. Bransjen er veldig interessant, og vår ambisjon er å styrke dekningen ved å gi våre lesere eksklusive nyheter samt et overblikk over de viktigste historiene i bransjen. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Olsen.

AdvokatWatch skal også skrive om den norske revisorbransjen hvor de største revisorselskapene også har egne advokatvirksomheter, skriver Watch Media i pressemeldingen.

– Det er derfor naturlig å dekke de viktigste nyhetene fra revisorbransjen, sier Olsen.

AdvokatWatch vil blant annet bli en ny konkurrent for Advokatbladet og Rett24.

Powered by Labrador CMS