Mediefolk:

Fra nyttår er Lars Akerhaug ny redaksjonssjef i Resett. Foto: Dreyers Forlag
Fra nyttår er Lars Akerhaug ny redaksjonssjef i Resett. Foto: Dreyers Forlag

Lars Akerhaug er ansatt som redaksjonssjef i Resett

– Skal heve kvaliteten.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg skal jobbe med å heve den journalistiske kvaliteten, og sikre at vi jobber etter pressens etiske retningslinjer, sier Lars Akerhaug til Aftenposten.

Han forlater dermed Minerva og Dagen, som han jobber for i dag. Akerhaug har også bidratt som frilanser til en rekke publikasjoner inkludert Medier24 og Journalisten. Tidligere har han også jobbet for VG og Aftenposten, og dekket blant annet revolus­jonene i Egypt og Libya.

Akerhaug har som journalist, forfatter og kommentator vært en markant innvandrings- og mediekritisk stemme i flere år. Innvandringsspørsmålet er også hovedårsaken til at han nå går til Resett.

– Innvandringssaken er det verdt å gå i krigen for, og målet er å flytte opinionen på dette området, sier han til Aftenposten.

Akerhaug har studert arabisk og islam ved Universitetet i Oslo og har tidligere bodd i Egypt og Syria. Han har tidligere utgitt bøkene Norsk jihad - muslimske ekstremister blant oss og En norsk terrorist - portrett av den nye ekstremismen, og han var medforfatter av Sylvi Listhaugs bok Der andre tier.

Powered by Labrador CMS