Mediefolk:

Sylvi Listhaugs gamle rådgiver Espen Teigen får nye oppgaver i Nettavisen. Fremover skal han være politisk journalist.

Espen Teigen blir politisk journalist

Nettavisen etablerer politisk avdeling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nettavisen presenterte torsdag kveld sin nye satsing på politikk. Blant dem som flyttes over til politisk avdeling i avisen, er Espen Teigen, tidligere rådgiver for Sylvi Listhaug (Frp), skriver Nettavisen.

Teigen har inntil nå tilhørt økonomiavdelingen.

– Jeg skal være en pitbull for våre lesere. Jeg skriver ikke for andre journalister, jeg skriver for dem som leser Nettavisen. Dem blir det stadig flere av, og de er tørste etter mer av vår journalistikk som utfordrer og krever svar, sier Teigen til egen avis.

– Noen av mine gamle Frp-venner vil nok synes det blir tungt med negative saker om partiet. Men det får de bare tåle. Nå er vi over i en ny hverdag – og det skjønner vel alle, fortsetter han.

Henrik Østensen Heldahl går fra Nationen til Nettavisen.

Nettavisen har også rekruttert Henrik Heldahl til nysatsingen. Heldahl kommer fra jobben som politisk journalist i Nationen, men er også kjent fra Amerikanskpolitikk.no.

– Jeg fikk tidlig inntrykk av at dette er et veldig ambisiøst prosjekt med stor støtte fra ledelsen, så muligheten var for god til å la gå fra seg, sier han til sin nye arbeidsgiver.

I tillegg til de to flyttes Jørgen Berge og Heidi Schei Lilleås over fra nyhetsredaksjonen. Disse vil sammen med debattansvarlig Bjørn Skomakerstuen, redaktør og kommentator Erik Stephansen og sjefredaktør Gunnar Stavrum utgjøre politisk avdelingen, skriver Nettavisen.

Powered by Labrador CMS