Mediefolk:

– Jeg har stor respekt for Dagbladets redaktører og valgene de tar, men det er ikke dermed sagt at jeg må være enig i alle, sier Morten Pedersen.

Morten Pedersen forlater Dagbladet etter 34 år. Går til Nettavisen

Fortsetter som fotballkommentator.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

«Morten Pedersen har etter 34 år i Dagbladet levert inn adgangskortet og sjekket ut på Hasle», skriver Nettavisen i dag - og kan videre fortelle at Pedersen blir Nettavisens fotballekspert og kommentator.

Pedersen sier til sin nye arbeidsgiver at han synes det er vemodig å forlate avisen han har tjent i over tre tiår, men sier samtidig at det er befriende, fordi Dagbladet vil ha en ny kurs.

– Jeg tenker annerledes og mener ikke alle skal gjøre det samme, noen må gjør det de er best til, sier Pedersen - og forsetter:

– Da muligheten åpnet seg der [Nettavisen] var det veldig lett å si «morna» til Dagbladet og forsette med det jeg kan.

– Dette høres ut som en konflikt, spør Nettavisens journalist. Til det svarer Pedersen:

- Overhodet ikke. Jeg har stor respekt for Dagbladets redaktører og valgene de tar, men det er ikke dermed sagt at jeg må være enig i alle.

Pedersens nye sjefredaktør, Gunnar Stavrum, er veldig fornøyd med lagbyttet.

– Vi har gjort en stjernesignering. Morten Pedersen er en av landets fremste fotballkommentatorer. Han har et bredt kildenettverk og god peiling på det som rører seg i fotballen, sier Stavrum til egen avis.

Powered by Labrador CMS