Dagbladet ansetter fem journalister i faste stillinger. Foto: Innsendt

Girer opp i nyhetskampen: Ansetter fem nyhetsjegere

Styrker nyhetsavdelingen med fem journalister.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Dette er en god dag for Dagbladet. Vi er svært glade for å ansette disse fem dyktige reporterne i faste jobber. Alle er svært tabloidfaglig sterke. De evner å jobbe fram egne steg i saker i nyhetsbildet, og de bidrar også til at Dagbladet setter dagsorden med egne saker, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

– Det er ekstremt viktig for oss å levere døgnet rundt på nyhet, og vi jobber hardt for å være det foretrukne nettstedet for leserne. Vi gir full gass fremover, sier Hansen.

Dette er de fem:

Audun Hageskal.

Audun Hageskal (32): Hageskal har vært i et vikariat på Nyhet siden januar 2018. Før det drev han sitt egne nettmagasin, Divergent, i to år. Han har ti års fartstid som journalist fra en rekke lokalaviser, blant andre Bergens Tidende, Sysla og Adresseavisen.

Trym Mogen.

Trym Mogen (25): Mogen har vært tilknyttet Dagbladet siden han kom inn som praksiselev i 2013. Han ble fast ansatt som nattevakt i 53-prosentstilling i august 2016. Han har i løpet av tida i Dagbladet vært sentral i dekningen av en rekke store krimsaker, blant annet Eirik Jensen-saken. Han har bakgrunn fra Rjukan Arbeiderblad.

Jenny Mina Rødahl.

Jenny Mina Rødahl (27): Rødahl kommer fra en prosjektstilling i «Litt Sunnere» i Aller Medias mat-satsning. Før hun kom til Aller var Rødahl fast ansatt som helsejournalist og SEO-optimaliserer i Klikk.no.

Jesper Nordahl Finsveen

Jesper Nordahl Finsveen (25): Finsveen kom første gang til Dagbladet i 2014, som praksiselev og jobbet de tre neste årene som tilkallingsvikar på nyhet, før han i fjor høst ble heltidsstudent i russisk ved UIO. I vår kom han tilbake til Dagbladet i fast 53-prosentstilling som nattevakt.

Nicolai Eriksen.

Nicolai Eriksen (28): Eriksen kom til Dagbladet som praksiselev høsten 2014, og har siden vært tilknyttet nyhetsavdelingen i diverse vikariater. I mars 2017 ble han fast ansatt i 53 prosent-stilling som nattevakt. Eriksen har i løpet av tida i Dagbladet vært sentral i dekningen av president Donald Trump og andre internasjonale, storpolitiske saker.

Powered by Labrador CMS