Oslo 20190411.Sportsredaktør i NRK, Egil Sundvor.Foto: Erik Johansen / NTB

NRK:

Egil Sundvor får ny NRK-jobb

Går fra Sporten til Dokumentar- og samfunnsavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Egil Sundvor blir ny redaktør for Dokumentar- og samfunnsavdelingen i NRK, etter seks år som sportsredaktør, melder NRK i en pressemelding.

Sundvor har tidligere vært redaksjonssjef i avdelingen han nå blir redaktør for.

– Jeg elsker Sporten og folkene der, men jeg har også en dyp kjærlighet til journalistikken og det undersøkende faget i Dokumentar og samfunn. Nå kom muligheten til å komme tilbake dit, og jeg ser fram til å møte avdelingen, og gleder meg til å jobbe sammen med dem. Det er jo en innmari dyktig gjeng jeg får være med, sier Sundvor i meldingen.

Konstituert direktør for Marienlystdivisjonen, Charlo Halvorsen, er godt fornøyd med å få Sundvor som redaktør for Dokumentar og samfunn.

– Med Egil Sundvor som redaktør i Dokumentar og samfunns-avdelingen får vi en erfaren og svært sterk leder for et krevende og viktig innholdsområde for NRK. Sundvor har tidligere vært tilknyttet avdelingen både som redaksjonssjef og stedfortredende redaktør, og har i sin nåværende stilling som redaktør for Sporten bred erfaring med å håndtere kompliserte prosjekter. Så det er med stor forventning og glede vi ønsker Egil inn i en ny rolle i NRK, sier Halvorsen.

Egil Sundvor erstatter Marianne Johansen, som har blitt nyhetsredaktør i Dagens Næringsliv.

Powered by Labrador CMS