Elin Ørjasæter har vært redaktør i Arbeidsnytt.no, som avvikles etter jul. Her fra en presentasjon av boka løsarbeidersamfunnet, under Arendalsuka. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Slutt for Arbeidsnytt.no – avvikles etter ti måneder

– Prosjektet krevde mer ressurser, sier Ørjasæter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter ti måneder og 250 saker legges nettavisa Arbeidsnytt.no ned.

Den ble lansert som et pilotprosjekt ved Høgskolen Kristiania i februar i år, og fikk flere lesere enn forventet, skriver Høgskolen Kristiania i ei pressemelding.

Elin Ørjasæter har vært redaktør og Kristin Botnmark redaksjonssjef. De går nå tilbake til fulle undervisningsstillinger ved høgskolen etter jul.

– Avisa var et pilotprosjekt, vi hadde en betaperiode som overgikk forventningene i lesertall, men som også viste at prosjektet krevde mer ressurser, sier Botnmark, ifølge pressemeldinga.

Hun mener det er naturlig at høgskolen konsentrerer seg om kjernevirksomheten når den er i vekst.

Den politisk uavhengige og dagsaktuelle nettavisen skulle presentere ulike perspektiver på dagens arbeidsliv med hovedfokus på HR, ledelsesfag og andre arbeidslivsspørsmål.

– Vi ønsker oss fortsatt mer journalistikk om arbeidsliv, og håper andre kan ta ballen videre, sier Ørjasæter, ifølge pressemeldinga, og takker alle bidragsyterne.

Powered by Labrador CMS