Trygve Hegnar jubler sammen med Retriver-sjef Espen Viskjer. Foto: Thomas Brun / NTB scanpix

– Vi ser at et samlet arkiv har en viktig samfunnsverdi

Finansavisen og Kapital inn i Retriever.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Retriever Norge og Hegnar Media har inngått en eksklusiv avtale som gir Retriever og mediearkivet Atekst tilgang til alle mediehusets publikasjoner, skriver de to selskapene i en pressemelding.

– Vi ser at et samlet arkiv har en viktig samfunnsverdi. Det er mange som ønsker å dypdykke i historisk artikler. Gjennom Atekst sikrer vi at vår stemme blir hørt, og at vårt innhold blir et viktig bidrag til den evige samfunnsdebatten, sier Hegnar Medias toppsjef Trygve Hegnar ifølge pressemeldingen.

– Hegnar Media har sterke publikasjoner som setter dagsorden. Denne avtalen betyr mye for våre kunder og for Atekst brukerne, sier norgessjef i Retriever, Espen Viskjer.

Han legger til:

– Det produseres enorme mengder innhold i dag og kildekritikk er viktigere enn noensinne. Atekst er viktig for å gi en historisk kvalitetssikret oversikt over redaksjonelt innhold publisert av landets ledende aviser, spesielt nå i disse «fakenews» tider. Vi er glade for at tjenesten nå blir enda mer komplett med Hegnar Media om bord.

Hegnar Media består av publikasjonene Kapital, Finansavisen, InteriørMagasinet, Hegnar Media Bokforlaget og Hegnar.no. Eier og gründer er Trygve Hegnar.

Retriever eies NTB og TT Nyhetsbyrån, som igjen eies av norske og svenske mediehus.

Powered by Labrador CMS