Mediefolk:

Sjefredaktør Jan-Eirik Hanssen og påtroppende nyhetsredaktør Markus André Jensen i Avisa Nordland. Bilde gjengitt med tillatelse. Foto: Helge Grønmo / Avisa Nordland
Sjefredaktør Jan-Eirik Hanssen og påtroppende nyhetsredaktør Markus André Jensen i Avisa Nordland. Bilde gjengitt med tillatelse. Foto: Helge Grønmo / Avisa Nordland

Sjefredaktør Markus André Jensen forlater Bodø Nu og går over til konkurrenten Avisa Nordland

Blir nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Da jeg gikk på ferie, visste jeg lite om at jeg hadde hatt min siste arbeidsdag i Bodø Nu. Tilbudet om å bli nyhetsredaktør i Avisa Nordland kom ut av det blå, men etter å ha gått mange runder med meg selv og mine nærmeste har jeg kommet til at det er for spennende til å avslå, sier Markus André Jensen til Bodø Nu.

I dag er han ansvarlig redaktør i nettavisen Bodø Nu. Rundt klokken 15.00 kom Bodø Nu og Avisa Nordland med dagens mest oppsiktsvekkende nyhet fra mediebransjen i Nord-Norge: Markus André Jensen blir nyhetsredaktør i Avisa Nordland fra 1. august i år.

– Jeg er utrolig glad for at Markus har takket ja til oss. Han er en svært dyktig, offensiv og produktiv redaktør og journalist med solid nyhetsteft. Med hans inntreden og lederkraft skal vi spisse og utvikle vår posisjon som dominerende nyhetsleverandør i Bodø, Salten og Nordland, sier sjefredaktør Jan-Eirik Hanssen i Avisa Nordland til egen avis.

Markus André Jensen blir én av to nyhetsredaktører i avisen. I dag er Vibeke Madsen nyhetsredaktør.

- Hver vår side i en krig

Geir Arne Jensen er gründer og største eier i Bodø Nu. Han har tidligere vært ansvarlig redaktør i nettavisen og vil nok en gang ta over toppjobben.

– Vi blir stående på hver vår side i en krig jeg trodde vi skulle kjempe sammen, sier han til egen avis.

Geir Arne Jensen mener begge avisene kan komme styrket ut av det, og ønsker kollegaen lykke til i ny jobb.

Markus André Jensen takker også kollegaene for tiden i Bodø Nu, hvor han har vært ansvarlig redaktør i fem år.

– Det har ikke vært en enkel prosess å takke ja til denne jobben, først og fremst på grunn av den fantastiske tiden jeg har hatt i Bodø Nu. Jeg er stolt av det produktet jeg har fått være med på å bygge opp der og er sikker på at jeg i min nye stilling vil ha en tøff konkurrent i lang tid fremover, sier Jensen til AN.

Les hele saken i Avisa Nordland.

Les hele saken i Bodø Nu.

Powered by Labrador CMS