Mediefolk:

I begynnelsen av februar overtar Vibeke Madsen ansvaret for NRK Nordland.
I begynnelsen av februar overtar Vibeke Madsen ansvaret for NRK Nordland.

Vibeke Madsen er ansatt som ny distriktsredaktør i NRK Nordland

Forlater jobben som nyhetsredaktør i Avisa Nordland.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Dette er en av de mest spennende medielederjobbene i landsdelen. Redaksjonen er innovativ, frampå og ikke redd for å teste ut nye ting. Det har ført til at de i dag har svært solid digital posisjon, sier Vibeke Madsen, som nå forlater jobben som nyhetsredaktør i Avisa Nordland for å bli distriktsredaktør i NRK Nordland.

Madsen overtar ansvaret i NRK Nordland i begynnelsen av februar, skriver NRK i en pressemelding.

– Først og fremst gleder jeg meg til å bli godt kjent med alle i NRK Nordland. Jeg ser fram til at vi skal bygge videre på all den kompetansen som allerede finnes blant de ansatte slik at vi kan treffe enda bedre med journalistikken vår. Jeg må også legge til at det blir utrolig spennende med det nye produktutviklingsteamet NRK skal etablere i Bodø.

Konstituert sjefredaktør i Avisa Nordland, Markus Rask Jensen, sier det er et tap at Madsen slutter, men ønsker henne lykke til i NRK.

– Først og fremst vil jeg takke Vibeke for hennes bidrag til den storstilte og til dels veldig krevende digitale omstillingen AN har gått gjennom det siste tiåret. Hun skal ha en stor del av æren for at avisen kan gyve løs på utfordringene de neste årene med så solide forutsetninger.

Han legger til:

– Når hun nå får sjansen til å gå inn som toppleder i NRK Nordland, er det et tap for AN, men en stor tillitserklæring og mulighet for henne. Jeg er sikker på at hun vil takle denne helt nye utfordringen på forbilledlig vis.

Powered by Labrador CMS