Mediefolk:

– Når vi nå samler kraften fra print og digital i én felles avdeling, er det for å treffe enda bredere med innholdet vårt – i alle kanaler, sier Axel Walø.

Axel Walø blir redaktør igjen – skal lede ny enhet i Story House Egmont

Den tidligere Vi Menn- og NTB-redaktøren får igjen redaksjonelt ansvar etter mange år som direktør.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med landets skarpeste historiefortellere, bladmakere og digitale hoder, sier Axel Walø i en pressemelding.

Fra månedsskiftet går han inn rollen som ansvarlig redaktør/direktør for den nye innholdsavdelingen i Story House Egmont.

Walø kommer fra rollen som produksjonsdirektør, og har vært en del av ledergruppen i Story House Egmont siden 2006. Han har også bakgrunn fra NTB, hvor han jobbet i 14 år, blant annet som nyhetssjef og nyhetsredaktør.

Walø startet i Story House Egmont, som da het Hjemmet Mortensen, i 2004. Den gang som sjefredaktør i Vi Menn.

– Når vi nå samler kraften fra print og digital i én felles avdeling, er det for å treffe enda bredere med innholdet vårt – i alle kanaler. Vi er den dominerende aktøren i ukeblad- og magasinmarkedet, og har allerede en solid digital posisjon gjennom klikk.no og Flipp. Samtidig trenger vi å øke tempoet i den digitale overgangen, derfor gjør vi nå disse interne forbedringene, sier Walø.

Til opplysning: Roger Aarli-Grøndalen og Axel Walø har tidligere jobbet sammen i Hjemmet Mortensen/Egmont.

Powered by Labrador CMS