Berit B. Njarga går fra Vi.no til lettlestavisen Klar Tale.
Berit B. Njarga går fra Vi.no til lettlestavisen Klar Tale.

MEDIEFOLK:

Berit B. Njarga er ny redaktør i Klar Tale

Overtar lederrollen etter Gøril Huse.

Publisert Sist oppdatert

Berit B. Njarga er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i  Klar Tale. Hun overtar etter Gøril Huse, som gikk til ny redaktørstilling i Watch Media tidligere i år.

Njarga kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør for Aller Medias Vi.no. Hun har tidligere jobbet mange år i samme konsern for DinSide.no/Dagbladet. 

– Berit er en person som har god forståelse for oppdraget, med lidenskap for prosjektet. Hun har kompetansen, perspektivet og innstillingen som vi har sett etter, sier styreleder Trude Greni i en pressemelding.

Hun får støtte av konstituert redaktør Karin Flølo, som til vanlig er reportasjeleder:

– Hun kommer til å være en stor styrke for oss, og vi er sikre på at hun vil bidra sterkt til å utvikle Klar Tale videre på alle plattformer.

Klar Tale er Norges eneste lettleste nyhetsavis. Den gis ut av Lettlest Media i Mentor Medier på oppdrag for Stiftelsen Klar Tale.

– Klar Tale har et viktig samfunnsoppdrag som jeg brenner for personlig. Jeg gleder meg til å lede arbeidet videre med å gi leserne tilgang på nyheter uansett språkferdigheter, og til å komme i gang sammen med en motivert redaksjon, sier Njarga selv.

Powered by Labrador CMS