Mediefolk:

Dagbladet TV forsterker nyhetsdesken med fra venstre Bjørge Dahle Johansen, Julie Tran, Jostein Sletten og Vegard Krüger.
Dagbladet TV forsterker nyhetsdesken med fra venstre Bjørge Dahle Johansen, Julie Tran, Jostein Sletten og Vegard Krüger.

Dagbladet TV ansetter fire

– Sammen og hver for seg kommer disse fire til å styrke Dagbladet TV betydelig.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fire videojournalister har fått fast jobb i Dagbladet TV: Bjørge Dahle Johansen (25), Jostein Sletten (22), Julie Tran (31) og Vegard Krüger (26).

– Jeg er veldig stolt og glad over muligheten for å bli med videre i Dagbladet TV, sier Bjørge Dahle Johansen i en pressemelding fra Dagbladet.

– Det er her jeg har lært nesten alt som er verdt å vite om det å være reporter, og jeg er veldig glad for mulighetene jeg har fått her. Nå gleder jeg meg til å gunne på videre med dette vinnerlaget, fortsetter Johansen.

I likhet med kollega Jostein Sletten har han journalistutdanning fra Oslo Met, og begge har vært tilknyttet Dagbladet TV siden 2019. Nå blir de kollegaer i faste stillinger.

– Drømmen om fast ansettelse gikk i oppfyllelse mye tidligere enn jeg hadde trodd. Jeg er oppriktig stolt og ydmyk over å få en sånn mulighet. Jeg gleder meg masse til å jobbe videre med hele drømmelaget i Dagbladet TV, sier Sletten.

To nye hentes inn fra verdenen utenfor Dagbladet-huset: Julie Tran og Vegard Krüger.

Tran kommer fra jobben som nyhetsreporter og anker i Bauer Media, som leverer nyheter til flere radiostasjoner.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver i Dagbladet TV. Det blir gøy å jobbe med breaking news, og være med å styrke en allerede etablert og framoverlent gjeng på Hasle, sier Tran, som har journalistutdanning fra daværende Høgskolen i Oslo, og master i rettsvitenskap.

Fra VGTV kommer Vegard Krüger , som også har erfaring fra TV 2 Sumo og Oppland Arbeiderblad. Han har journalistutdanning fra Bodø. Og har studert film ved Høgskolen i Kristiania.

– Dagbladet TV virker som en kjempekul arbeidsplass med flinke folk og innovative løsninger. Det er veldig digg med fast jobb – nå gleder jeg meg til å komme i gang for fullt, og bli en del av laget, sier Krüger.

Avdelingsleder Tanja Wibe-Lund i Dagbladet TV legger til:

– Vi har sikret oss fire spesialister med spisskompetanse innen nettopp dette. Med disse ansettelsene falt viktige brikker på plass.

– Vi er utrolig fornøyde med ansettelsene vi har gjort. Sammen og hver for seg kommer disse fire til å styrke Dagbladet TV betydelig, sier redaksjonssjef Bjørn Carlsen.

– Vår ambisjon er å være best på breaking news 24/7, samt å være best på underholdende videoer fra inn- og utland. Disse fire vil sørge for at vi blir enda bedre på disse områdene, sier han i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS