Mediefolk:

Jørn Kaarstad skal spille «ekte rock» i Radio Rock framover, i tillegg til å turnere med Bokassa.
Jørn Kaarstad skal spille «ekte rock» i Radio Rock framover, i tillegg til å turnere med Bokassa.

Jørn Kaarstad går til Radio Rock

Norgesturné i helgene og sending på hverdagene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jørn Kaarstad blir ny programleder i Radio Rock. Det skriver Bauer Media i ei pressemelding.

Kaarstad har i flere år hatt programmet «Jørn» på P3 og P13, men gav seg nylig for å satse på bandet Bokassa, og for å bli programleder i Radio Rock.

– Hele min P3-karriere har jeg alltid sneket inn rockelåter, men gjort det litt i skjul. Det blir herlig etter snart 15 år i radio og faktisk få sende musikken jeg virkelig elsker, som Guns N’ Roses og Bad Religion, også få plukke band jeg tror lytterne hadde digga, sier Kaarstad ifølge pressemeldinga.

Kaarstad var i fjor med Metallica på tur rundt i Europa, da han og resten av bandet Bokassa varma opp for verdensstjernenes Europa-turné.

Kaarstad har vunnet «Årets Musikkradio» under radiobransjens prisutdeling Prix Radio, hele fire ganger. Nå blir det norgesturné med Bokassa i helgene, og sending på Radio Rock på hverdagene, ifølge pressemeldinga.

– Det er få radiofolk i Norge som matcher konseptet til Radio Rock på samme måte som Jørn. Vi er stolte av å få han til oss, og jeg gleder meg til å jobbe med han igjen, sier programsjef Stian Eliassen, ifølge meldinga.

Powered by Labrador CMS