Mediefolk:

Fotograf Bjørn Langsem, utviklingsredaktør Martine Lunder Brenne og og ny Børsen-leder Nicolai Eriksen.

Nicolai Eriksen er ny avdelingsleder for Børsen i Dagbladet

Overtar ansvaret for finanssatsingen.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nicolai Eriksen (30) er ny avdelingsleder for Børsen, og skal dermed lede Dagbladets finanssatsing, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Eriksen kommer fra stillingen som nyhetsjournalist, og har siden mai vikariert i jobben som avdelingsleder for Børsen.

– Nicolai har vært med siden oppstarten av Børsen, og bidratt til den fantastiske veksten der med sin sterke tabloidfaglige kompetanse, engasjement for den folkelige finansjournalistikken og i det siste også solide lederegenskaper. Jeg kunne med andre ord ikke vært mer fornøyd, sier utviklingsredaktør i Dagbladet, Martine Lunder Brenne, ifølge pressemeldingen.

Eriksen forteller at han gleder seg til å ta fatt på fortsettelsen til det ferske finansnettstedet.

– Jeg er veldig stolt over å få denne spennende muligheten. Jeg er også ydmyk over å skulle overta etter Jan Thomas Holmlund, som hentet meg til Børsen da vi startet denne satsingen, sier Eriksen.

– Jobben med å sette Børsen på kartet i samarbeid med en kunnskapsrik og sulten gjeng, har vært en utrolig lærerik og fantastisk artig prosess. Nå gleder jeg meg stort til å ta nye steg med en hardtsatsende redaksjon, hvor jeg får muligheten til å jobbe videre sammen med bransjens aller dyktigste folk, sier han.

Børsen-satsingen ble lansert i november i fjor, med en redaksjon på fire personer.

Powered by Labrador CMS