– Vi er fornøyde med at vi får denne avtalen på plass før Premier League-sesongen starter, sier Tormod Sandstø, kommunikasjonssjef i Canal Digital til Aftenposten. Arkivfoto: Carl Recine / Reuters / NTB scanpix

Ny avtale gjør at nesten en million husstander får tilgang til sportskanal

– Vi er fornøyde.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Telenor Norge, Canal Digital og TV 2s nye avtale gir 950.000 husstander tilgang til sportskanalen TV 2 Sport 1.

De som har pakkene vil nå få se to Champions League-kamper hver runde, Tippekampen fra Premier League hver lørdag, landskamper, Europa League, samt en del ishockey, håndball og sykling.

– Vi er fornøyde med at vi får denne avtalen på plass før Premier League-sesongen starter, sier Tormod Sandstø, kommunikasjonssjef i Canal Digital til Aftenposten.

TV 2 Sport 1 inngår nå i kanalpakker hos Viasat, RiksTV, GET, Canal Digital/Telenor og Altibox.

– Vi er veldig glade for å løfte sportstilbudet til kundene ytterligere. Timingen er også god nå rett før seriestarten i Premier League og ny sesong av europaligaene. Med TV 2 Sport 1 får vi nå på plass et komplett sportsinnhold, og styrker vårt totale TV-tilbud, sier Bjørn Ivar Moen, CEO i Canal Digital og Camilla Amundsen, leder for TV i Telenor Norge.

Prisen høynes ikke med det første, forsikrer Sandstø.

– Akkurat denne avtalen gjør ikke noe med prisen, men man kan ikke utelukke at det kommer fremtidige prisjusteringer. Nå blir det mer innhold til samme pris, sier han.

Premier League-sesongen åpner fredag kveld med Liverpool mot Norwich.

Powered by Labrador CMS