Mediefolk:

Hilde Schjerve overtar som redaktør for Dagbladet Pluss.

Hilde Schjerve blir ny Dagbladet Pluss-redaktør

Redaksjonssjefen rykker opp.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nåværende redaksjonssjef i Dagbladet, Hilde Schjerve (47), blir ny redaktør for Dagbladet Pluss. Det melder Dagbladet i en pressemelding.

– Vi skal skape et så attraktivt journalistisk abonnementsprodukt at flere vil ha det, færre vil si det opp og flere vil betale mer for å beholde det, sier Schjerve ifølge pressemeldingen.

Dagbladet Pluss passerte i helga 120.000 abonnenter.

– Det er et godt fundament å bygge videre på, så jeg gleder meg veldig til å gyve løs på en av de mest spennende jobbene i Medie-Norge akkurat nå, sier Schjerve.

Som redaktør for pluss-satsingen får Schjerve også ansvaret for Dagbladet Magasinet.

Den nye redaktøren fikk sin journalistutdannelse i Bodø, og har en mastergrad i organisasjon og ledelse fra NTNU. Hun startet journalistkarrieren som vikar i Adresseavisen, og har også erfaring fra Akershus Amtstidende og VG.

Schjerve startet i Dagbladet i 2001 som nyhetsjournalist, siden 2013 har hun jobbet som redaksjonssjef.

– Det siste halvannet året har Hilde vært svært sentral i arbeidet med å styrke Dagbladets nyhetsprofil, og har sittet i en nøkkelrolle for veksten vi har hatt på Dagbladet. Vi har store forventninger når hun nå går over til et annet strategisk viktig område for Dagbladet, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS