Mediefolk:

Nye i Dagbladet: Kaja Nustad Haugen, Camilla Berg Hansen, Erik Sergio Auklend, Nora Charlotte Lindtner og Maria Sirevåg Wilhelmsen.

Dagbladet Pluss ansetter fem

– Vi skal investere i enda flere journalister og mer godt innhold.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Erik Sergio Auklend (33), Camilla Berg Hansen (39) og Kaia Nustad Haugen (23) er ansatt i faste stillinger, mens Maria Sirevåg Wilhelmsen (23) og Nora Charlotte Lindtner (30) er hentet inn til prosjektstillinger, skriver mediehuset i en pressemelding.

Auklend kommer fra en kombinert reporter- og frontsjef-stilling i Drammens Tidende.

– Nå oppfyller jeg guttedrømmen, og tar med meg alt jeg har lært i fantastiske Drammens Tidende, til Norges mest innovative mediehus. Jeg er veldig ydmyk over å få denne muligheten, og gleder meg enormt mye til å jobbe med - og lære av – alle de dyktige folka i Dagbladet, sier Auklend i pressemeldingen.

Berg Hansen har vært innom Dagbladet i ulike vikarstillinger på første halvdel av 2010-tallet. Siden har hun blant annet jobbet for VG Helg og kommer nå fra en stilling som seniorrådgiver i Arkivverket.

– Den store satsinga på journalistikk som Dagbladet gjør nå, vil bety et utrolig spennende lagarbeid framover. Dagbladet er jo en sånn uimotståelig ukuelig underdog, og nå kan du virkelig kjenne viljen til å satse, sier Berg Hansen.

Nustad Haugen var innom Dagbladet Pluss-redaksjonen første gang som sommervikar i 2020. Hun ble i vår ferdig med en bachelorgrad i statsvitenskap ved Universitetet Bergen og hentes nå tilbake til Dagbladet fra VG+.

– Det føles riktig og så bra å få komme hjem igjen. Dagbladet er under sterk vekst og har masse spennende på gang, så det er fantastisk å få være en del av satsingen. Jeg gleder veldig meg til å bli en del av verdens beste redaksjon for å gi leserne sakene de bare må ha, sier Nustad Haugen.

Lindtner har tidligere vært tilknyttet Dagbladet Pluss og Lommelegen som vikar, og kommer nå fra KK.

– Jeg gleder meg til å jobbe med alle de fine folkene i Dagbladet Pluss, sier Lindtner.

Sirevåg Wilhelmsen er for tiden vikar i Dagbladet Magasinet og flytter nå ansettelsesforholdet sitt til Dagbladet Pluss.

– Det er stor stas å få være med videre i Dagbladet Pluss. Det er en fantastisk redaksjon, full av skarpe hoder og gode penner. Jeg gleder meg, sier Sirevåg Wilhelmsen.

Og selv om Dagbladet Pluss nå henter inn fem nye reportere, er ikke rekrutteringsprosessen over, ifølge Jonas Pettersen, redaksjonssjef i Dagbladet Pluss.

– Etter å ha ansatt så mange gullfolk på en gang, er det virkelig et privilegium å kunne si at det faktisk ikke er over ennå. Vi skal investere i enda flere journalister og mer godt innhold, så her er det bare å følge med om man har lyst å få plass i dette superlaget, sier Pettersen.

Samtidig konstitueres Therese Doksheim Skaug som leder for Stories-gruppa i Dagbladet Pluss fra 1. desember. Doksheim Skaug har tidligere vikariert som reportasjeleder i Dagbladet Pluss og overtar nå ansvaret for å igangsette, sikre og utvikle den historiefortellende journalistikken på Dagbladets betalflater.

– Dette er et ærefullt oppdrag. Jeg ser fram til å lede en av landets beste redaksjoner, der vi skal fortsette å lage journalistikk og digital historiefortelling i verdensklasse, sier Doksheim Skaug.

Powered by Labrador CMS