Mediefolk:

Hege Varsi er ansatt som redaksjonssjef desk i Dagbladet.

Dagbladet ansetter to nye redaksjonssjefer

Rekrutterer internt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hege Varsi (32) og Jan Thomas Holmlund (37) er ansatt som redaksjonssjefer i Dagbladet, opplyser nyhetsredaktør Frode Hansen.

De to kommer fra stillingene som digitale vaktsjefer, og har siden mai vikariert som henholdsvis redaksjonssjef desk og redaksjonssjef innhold.

– Dette er en god dag for Dagbladet. Vi er svært glade for å få på plass Hege og Jan Thomas i disse nøkkelstillingene i redaksjonen. Begge har meget sterk tabloidfaglig kompetanse og de kjenner Dagbladet godt fra mange år i bedriften, skriver Hansen i en e-post til Journalisten.

Han forteller at de to redaksjonssjefene skal jobbe tett sammen på desken.

Redaksjonssjef desk

Hege Varsi går inn i stillingen som redaksjonssjef desk, der hun blir arbeidsleder og får personalansvar for digitale vaktsjefer og leder for SoMe-avdelingen.

Jan Thomas Holmlund er ansatt som redaksjonssjef innhold i Dagbladet.

Varsi startet i Dagbladet i 2010 som sommervikar i kulturavdelingen, og har siden den gang vært innom både i Dagbladet Fredag, Kjendis.no og Dagbladet TV både som reporter og prosjektleder før hun ble digital vaktsjef for tre år siden.

– Jeg er veldig glad, stolt og ydmyk over å få en slik mulighet. Dagbladet har vært en utrolig fin arbeidsplass i hele ti år nå, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og utfordringer sammen med gode kollegaer som jeg setter svært høyt, sier Varsi.

Redaksjonssjef innhold

Jan Thomas Holmlund er ansatt som redaksjonssjef innhold. Han blir arbeidsleder og får personalansvar for avdelingsledere på nyhet, sport, politikk og foto.

Han får blant annet ansvar for journalistisk koordinering på tvers i redaksjonen, og skal lede planleggingsmøter.

Holmlund har hatt flere roller i Dagbladet siden han startet sommeren 2008. Han har erfaring fra blant annet Kjendis.no, Dagbladet TV og kultur. Fra slutten av 2014 jobbet han som digital vaktsjef i Dagbladet, før han høsten 2019 fikk oppgaven med å bygge opp Dagbladets nye finansnettsted Børsen.

– Redaksjonssjef-jobben er den mest spennende, hektiske og givende jeg kan se for meg, sier Holmlund.

Powered by Labrador CMS