Jørn Normann Pedersen og Thea Rosef går til Dagbladet, henholdsvis fra Avisa Oslo og VG.

MEDIEFOLK:

Dagbladet henter fra Avisa Oslo og VG

Ansetter Thea Rosef og Jørn Normann Pedersen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet ansetter to nye journalister, mens to allerede ansatte får faste stillinger, melder avisa i en pressemelding. Alle fire skal styrke avisas nyhets- og breaking-satsing.

Thea Rosef kommer fra breaking-avdelingen i VG, og har også bakgrunn fra Universitas og NRK. Rosef har en bachelor i journalistikk fra Oslo Met.

– Jeg tar med meg enormt mye verdifull erfaring fra VG og svært dyktige kolleger. Dagbladet satser hardt på breaking, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av nyhetslaget. Jeg ser frem til å både jobbe i koket på desken, og dykke ned i egne saker. Jeg brenner for begge deler, og er glad for å kunne utvikle meg videre i Dagbladet, sier Rosef i meldingen.

Jørn Normann Pedersen kommer fra jobb i Avisa Oslo, og har også bakgrunn fra iTromsø og Nordlys. Han har en bachelor i historie fra Universitetet i Tromsø.

– Det er selvfølgelig vemodig å forlate ekstremt gode kolleger i Avisa Oslo, men etter å ha vært lokalavisjournalist i 15 år, gleder jeg meg til nye utfordringer. Breaking news er det som ligger mitt hjerte nærmest, og her er Dagbladet langt framme i skoene, sier han i meldingen.

Samtidig blir Ivar Benjamin Østebø og Marlene Lundberg Holm fast ansatt i breaking-avdelingen i avisa.

– Vi har nå fått på plass fire reportere som vil styrke nyhetsavdelingen kraftig. De har hver og en ulik kompetanse som jeg vet at vil kunne løfte oss til nye høyder. Det er gøy at så flinke folk ønsker å jobbe i Dagbladet, sier leder for nyhetsavdelingen, Thomas Sæbø, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS