Mediefolk:

Drammens Tidende får ny politisk redaktør. Hege Breen Bakken går tilbake til Drammens Tidende. Foto: Jan Lillehamre

Hege B. Bakken blir ny politisk redaktør i Drammens Tidende

Forlater Fagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hege Breen Bakken (47) er ansatt som ny politisk redaktør i Drammens Tidende, skriver avisen i en pressemelding.

Bakken har lang redaksjonell erfaring, både som politisk/nyhetsjournalist, nyhetsredaktør, forskningsjournalist og nå ansvarlig redaktør i Fagbladet.

Det er fem år siden Bakken sluttet som nyhetsredaktør i Drammens Tidende.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe i Drammens Tidende igjen. Ikke minst å komme tett på den politiske debatten og sette ting på dagsorden. Dette er en stilling jeg både har respekt for og som jeg brenner for å utvikle videre. Jeg har et slags ekteskapelig forhold til Drammen og kan love leserne at de skal få kjenne på både engasjement, provokasjon og stolthet, sier Bakken ifølge pressemeldingen.

Ansvarlig redaktør Kristin Monstad er fornøyd med ansettelsen.

– Vi hadde flere sterke søkere i prosessen. Nå gleder vi oss veldig til å få Hege på laget igjen. Vi får en kunnskapsrik, uredd og dagsordensettende redaktør som brenner for Drammen og drammensregionen. Hun har klare ideer og meninger om hvordan denne regionen kan og bør hevde seg i kampen om arbeidsplasser, oppmerksomhet og ressurser i årene fremover, sier Monstad.

– Hege kjenner byen og regionen godt og har et stort nettverk, både i politikken, byråkratiet, frivilligheten og blant folk flest.

Powered by Labrador CMS