Dette er fagpressens beste

Magasinet Strek er årets fagpressevinner.

Publisert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fagpressen holdt sin årlige prisutdeling på Bygdøy torsdag. Og i år var det Magasinet Strek som stakk av med den gjeveste prisen; Fagpresseprisen og er dermed årets fagblad.

– Fagpresseprisen er en bred pris hvor det stilles høye krav til alle fagområder som trengs for å skape et godt magasin. STREK viser en enorm styrke innen formidlingskunsten – og det er godt synlig at de elsker det de holder på med. STREK har bevist kvalitet i alle ledd, sier juryleder Lasse Gimnes.

Strek vant designprisen under utdelingen av prisene i fjor. Denne gikk i år til bransjebladet Kampanje.

Heder

Årets journalistpris gikk til Yngve Vogt for hans artikler i fagbladet Apollon. Han får påskjønnelse for sin store produksjon, men det juryen først og fremst har bitt seg merke i er at mange av artiklene er skrevet fra forskningsmiljøet. Disse, konkluderer juryen, er skrevet forståelig og knallgodt.

Fagpressens hederspris gikk i år til Bygg og Anlegg Media for deres flerkanalstrategi, og for selskapets evne til å tenke nytt og moderne. Med www.bygg.no, Byggeindustrien, Byggedagene med mer, er selskapet i fagpressens desiderte elitedivisjon når det gjelder fornyelse i en medietid med store endringer.

Bredde

Nettprisen gikk denne gangen til www.forskning.no. Markedsprisen ble tildelt Wenche Huser Sund i HS Media.

– Vi har bredde og vi har dybde – og ikke minst har fagpressen kvalitet og vesentlighet. Det er hyggelig å konstatere at fagpressen vinner fram med dybde og stil – og det i et mediemarked hvor den lette underholdningen tar stadig større plass, sier administrerende direktør Even Trygve Hansen i Fagpressen.

Powered by Labrador CMS