TV 2-journalistene Fredrik Græsvik og Kadafi Zaman er ute med podkasten «Fredrik og Kadafi».

Fredrik Græsvik og Kadafi Zaman

Græsvik og Zaman fronter ny TV 2-podkast: – Dette blir gøy

«Fredrik og Kadafi» er TV 2s første aktualitetspodkast.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I podkasten «Fredrik og Kadafi» skal de to TV 2-journalistene Fredrik Græsvik og Kadafi Zaman ta opp aktuelle temaer innen nyheter, sport og kultur.

– Fredrik og Kadafi har til sammen sjeldent mye kunnskap og erfaring fra lange liv i journalistikken. Vi tror lytterne vil synes det er interessant med deres perspektiver på nyhetsbildet og historier fra et langt journalistisk liv, sier TV 2s nyhetsredaktør, Karianne Solbrække, i en pressemelding.

Det er første gang TV 2 publiserer en aktualitetspodkast.

– Dette blir gøy. Jeg gleder meg veldig til å jobbe tett med Kadafi og invitere TV 2s lesere og seere inn i et nytt univers. Spesielt gleder jeg meg til å ta fatt på arbeidsoppgaver der vi får muligheten til å vise helt nye sider ved oss selv. Med en podkast er vi enda mer tilgjengelige, og når forhåpentligvis også ut til et nytt publikum, sier Græsvik.

Zaman legger til:

– Jeg synes det er utrolig kult og en stor ære å få være med å lage TV 2s første aktualitetspodkast. Og det med selveste Fredrik Græsvik. Han er enormt kunnskapsrik og alle sier ja til å stille som gjest når han ringer. Nå må vi bare sørge for å levere varene på luften.

«Fredrik og Kadafi» spilles inn ukentlig hos Bauer Media, som også kommer til å stå for distribusjonen av podkasten. Nye episoder slippes hver torsdag.

Første episode av «Fredrik og Kadafi» er ute i dag, og Erna Solberg er gjest.

Erna Solberg er første gjest i podkasten «Fredrik og Kadafi».
Powered by Labrador CMS