Kontroversielle Steve Bannon gjestet Nordiske Mediedager i fjor. I år blir det ingen festival.

Nordiske Mediedager avlyser

Nok en avlysning på grunn av korona.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nordiske Mediedager har bestemt seg for å avlyse konferansen som skulle vært holdt i Bergen i mai. Dette gjør de på grunn av koronaviruset, melder de i en pressemelding.

– Dette er krevende tider for alle og en tung dag for oss. Vi håpet i det lengste at vi kunne arrangere Nordiske Mediedager i mai, men slik utviklingen har vært den siste tiden, ble det bare mer og mer åpenbart hvilken vei det bar. Mediedagene har verdens beste deltakere og vi hadde gledet oss til å presentere et fantastisk program i mai. Nå vet vi at gruppa er skuffa, og vi kan bare beklage. Behovet for erfaringsdeling er ikke blitt mindre etter dette og vi lover å komme knallsterkt tilbake, skriver festivalsjef Guri Heftye i pressemeldinga.

Styreleder Karianne Solbrække skriver at de har et solidarisk ansvar for ikke å bidra til mer smittespredning.

– Alle som har jobbet med årets konferanse, har gjort en fantastisk jobb. Programmet er av svært høy kvalitet, og det er selvsagt trist at arrangementet avlyses. Men mediebransjen må nå konsentrere seg om det viktige samfunnsoppdraget vi har med å informere befolkningen i disse krisetider, så kommer Nordiske Mediedager sterkt tilbake, skriver hun.

I forbindelse med at mediedagene blir avlyst, velger også Mediebedriftenes Landsforening og Norsk Redaktørforening å avlyse Medieleder 2020. Arrangementet var planlagt i Bergen dagen før Nordiske Mediedager.

Powered by Labrador CMS