Helle Skjervold går fra å være podkastsjef til avdelingsleder for Nyhetsavdelingen. I bakgrunnen Øyvind Brenne, utviklingsredaktør i VG.

MEDIEFOLK:

Helle Skjervold skal lede nyhetsavdelingen i VG

Flere ledere får nye oppgaver i VG.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Helle Skjervold blir avdelingsleder i Nyhetsavdelingen, mens Eva-Therese Loo Grøttum skal i svangersskapspermisjon. Det melder VG selv. Ny leder for podkastavdelingen blir Beate Koren.

– Helle har gjort en fantastisk jobb med å bygge en gullgjeng i VGs podavdeling. Når nyhetsmiljøet i VG nå får gleden av å få henne bak roret, kunne vi ikke drømt om en bedre vikar enn Beate. Hun er en moderne leder som er god med folk, har journalistisk teft og som gjennom VG+’ eventyrlige vekst dessuten har bevist at hun virkelig forstår hva som skal til for å få folk til å betale for godt innhold, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne, ifølge pressemeldingen.

Også på breakingdesken blir det flere midlertidige omrokeringer, ifølge VG. Andreas Nielsen blir breakingssjef fram til over sommeren, mens Geir Arne Kippernes skal i pappapermisjon. Camilla Huuse går inn i et lengre vikariat som operativ nyhetssjef på nyhetsdesken.

Hege Varsi går fra rollen til nyhetssjef på tv til operativ nyhetssjef på breakindesken. Espen Bolstad bytter rolle fra frontsjef til å fungere som nyhetssjef på breakingdesken. Nyhetssjef Ingrid Storaas reiser til Australia og skal jobbe for VG der, sammen med Øystein David Johansen.

Ifølge pressemeldingen er det flere av lederne i VG som er i småbarnsfasen, og dermed blir det jevnlig åpninger på lederplass på grunn av svangerskapspermisjoner.

– Det er et kvalitetstegn ved reaksjonen at det vokser fram talenter internt og at vi hele tiden kan gi folkene våre nye utfordringer og bygge kompetanse på tvers, sier nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken om omrokeringen.

Powered by Labrador CMS