Mediefolk:

Ida Jevne er klar for nye oppgaver i NRK. Foto: NRK
Ida Jevne er klar for nye oppgaver i NRK. Foto: NRK

Ida Jevne er P3s nye radiosjef

Får ansvar for radio og podkast.

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ida Jevne fikk jobben fordi hun er lydfaglig sterk; kvalitetsbevisst på innhold og håndverkets vegne. Hun ser tydelig hvilke utfordringer og muligheter som ligger foran oss, og hva som må til for at P3s positive utvikling skal fortsette, sier P3-redaktør Camilla Bjørn til nrk.no.

Ida Jevnes nye formelle tittel er redaksjonssjef for radio og podkast i NRK P3, og hun får med dette det daglige ansvaret for NRK P3s lydportefølje, som blant annet inkluderer radiokanalene P3 og mP3.

– Jeg søkte fordi det ble umulig å la være! P3 har et viktig, gøy og varmt oppdrag som man bare må elske. Nå er P3 mye mer enn radio, men den tette relasjonen vi kan lage med publikum med radio og lyd, den må vi fortsette å bygge og pleie. Det er mange innmari gode hoder og stemmer i P3, og det blir et privilegium å få jobbe med dem, sier Jevne.

Jevne kommer fra stillingen som redaksjonssjef for NRK P1 magasin på Tyholt i Trondheim, med ansvar for programmer som Norgesglasset, Kolafei med Rune Nilson og Are og Odin.

Tyholt vil også være arbeidssted når hun tiltrer sin nye stilling til høsten.

Powered by Labrador CMS