Ryanair-sjef Michael O'Leary skapte reaksjoner på et nylig pressemøte i København. Her fra en pressekonferanse i november 2022.

Journalist forteller om «grenseoverskridende og merkelig» oppførsel fra Ryanair-sjefen

– Dro meg inntil seg, veldig tett.

Publisert Sist oppdatert

Da Berlingske-journalisten Olivia Emma Espersen dekket et pressemøte i regi av Ryanair i København tirsdag, med toppsjef Michael O'Leary i hovedrollen, fikk hun noe helt annet enn hun hadde møtt opp for.

– Det var et veldig kaotisk, overraskende og uvanlig pressemøte, sier hun til danske Journalisten.

O'Leary skal ha ankommet 20 minutter forsinket til møtet, kommet løpende inn og vært mest opptatt av å bli avfotografert i dansk landslagstrøye og vikinghjelm.

Espersen forteller videre om grenseoverskridende og merkelig oppførsel fra den irske toppsjefen, da hun prøvde å stille noen seriøse spørsmål.

– Han var åpenbart ikke ferdig med å ta bilder, for han dro meg inntil seg, veldig tett. Han ba fotografene om å ta bilder, men jeg sa nei og prøvde å komme meg løs. Han holdt fast og sa: «Kom an, dette er din sjanse til å bli berømt», sier Espersen til fagbladet.

Hun fikk aldri faktiske svar på spørsmålene sine fra toppsjefen, og skriver i sin egen artikkel at hun til slutt ga opp.

Journalisten har henvendt seg til Ryanairs pressekontor om hendelsen, hittil uten respons.

Heller ikke danske Journalisten, som publiserte sin omtale torsdag forrmidag, har fått kommentar fra flyselskapet et døgn senere.

Powered by Labrador CMS