Lars Brock Nilsen går fra Dagens Medisin til HealthTalk.
Lars Brock Nilsen går fra Dagens Medisin til HealthTalk.

MEDIEFOLK:

Lars Brock Nilsen er ny journalist i HealthTalk

– Jeg gleder meg stort til nye utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Helsejournalist Lars Brock Nilsen (32) forlater Dagens Medisin etter fire år, og blir en del av redaksjonen i den konkurrerende nettavisen HealthTalk, skriver HealthTalk i en pressemelding.

32-åringen har jobbet med helsejournalistikk de siste syv årene. Først i Norsk Farmasøytisk Tidsskrift, og deretter i Dagens Medisin.

– Jeg gleder meg stort til nye utfordringer i HealthTalk, som har fått til mye med en liten redaksjon siden oppstarten i 2020. Jeg tror jeg kommer til en arbeidsplass der jeg kan fortsette å jobbe med mange av de temaene jeg liker best, og samtidig få bryne meg på flere og større satsinger innen video og podkast, sier Nilsen i pressemelding.

– Jeg er svært glad for at vi har fått Lars Brock Nilsen med på laget. Det gjør at vi kommer enda ett skritt nærmere målet om å bli ledende på informasjon og nyheter om legemidler, sier ansvarlig redaktør Hans Anderssen.

Nilsen har sin journalistutdanning Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som deskjournalist i Vårt Land og Dagens Næringsliv, og som skrivende journalist i Nettavisen og Rakkestad Avis.

Før journalistikkstudiene var han vernepliktig journalist under førstegangstjenesten i bladet Soldatnytt.

Powered by Labrador CMS