Bayern München-spiller Sadio Mané var tydelig på at han ikke ville svare på journalistens spørsmål etter klubbens lagpresentasjon søndag. Her avbildet under trening før kvartfinalen i Champions League mot Manchester City i april.

Mané freste mot journalist: – Dere dreper meg

Fotballspilleren ville ikke snakke med pressen. 

Publisert

Bayern München-stjernen Sadio Mané ønsket ikke å snakke med pressen etter å ha deltatt på klubbens lagprestasjon søndag.

– Dere dreper meg hver dag, og nå vil dere at jeg skal snakke med dere? Kom igjen, folkens, svarte Mané da en Abendzeitung-journalist spurte om å få stille han et par spørsmål på vei ut fra presentasjonen på klubbens stadion.

Mané gjorde i fjor sommer overgang fra Liverpool til Bayern München, men senegaleseren klarte ikke å leve opp til forventningene i den tyske storklubben.

Etter 38 kamper for München-laget et fasiten tolv mål og seks målgivende. Mané ble også suspendert og bøtelagt etter å ha slått til lagkompis Leroy Sané etter mesterligakampen mot Manchester City i april.

Ifølge Bild er Mané allerede på vei bort fra Bayern München, og Al-Nassr skal ha sendt inn en søknad til det saudiarabiske sportsdepartementet om finansiering av overgangen.

Powered by Labrador CMS