Nicole Myhrer har tidligere jobbet i Avisa Oslo og NRK. Nå blir hun reporter i TV2.no.
Nicole Myhrer har tidligere jobbet i Avisa Oslo og NRK. Nå blir hun reporter i TV2.no.

MEDIEFOLK:

Nicole Myhrer går fra Avisa Oslo til TV 2

– Jeg er sikker på at jeg som nyhetsjournalist i TV 2 vil få nye utfordringer som jeg vil vokse på.

Publisert Sist oppdatert

Nicole Myhrer er ansatt som reporter i TV2.no-satsingen, skriver TV 2 i en pressemelding.

Myhrer har de to siste årene jobbet som journalist i Avisa Oslo. 35-åringen har også erfaring fra NRK, hvor hun har jobbet i Dagsnytt, Alltid Nyheter og NRK.no.

– Nicole er virkelig en stødig journalist. Hun brenner for journalistikk, og for oppdraget TV 2 har. Vi trenger hennes kloke og kreative hode, og lot oss virkelig imponere av hennes genuine lidenskap for journalistikken, sier redaksjonssjef for TV2.no Nyheter, Kaja Kirkerud.

– Etter noen lærerike år i lokaljournalistikken blir det fint å få løfte blikket igjen, og jeg er sikker på at jeg som nyhetsjournalist i TV 2 vil få nye utfordringer som jeg vil vokse på. Jeg brenner for samfunnsoppdraget og menneskene vi lager journalistikk om, og gleder meg veldig til å bli en del av laget og sette dagsorden med gode saker for TV 2 Nyhetene, sier Myhrer.

Hun ser frem til å bli en del av den digitale satsingen til TV2.no.

– Jeg er utrolig glad og motivert for å ta fatt på nye og spennende oppgaver i TV 2. Jeg er imponert over hva TV2.no har fått til hittil, og ser på dette som en unik mulighet til å få være med på veksten videre, avslutter Myhrer.

Powered by Labrador CMS