Mediefolk:

Tidligere kulturredaktør Hege Duckert skal igjen jobbe tett sammen med Thor Gjermund Eriksen. Foto: NRK

Hege Duckert blir stabsleder for kringkastingssjefen

Stillingen ble ikke lyst ut.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det skriver Dagens Næringsliv.

NRK er i kontinuerlig endring, og akkurat nå gjør vi noen endringer i organisasjonen. Vi er veldig glad for at Hege med hennes erfaring kommer inn her. Hun skal blant annet ha ansvar for driften av kringkastingssjefens kontor, ledergruppen og planlegging av møter, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen i NRK til Dagens Næringsliv.

Duckert har bakgrunn som kulturredaktør i både NRK og Dagbladet. Da hun jobbet i Dagbladet, var hun Eriksens stedfortreder mens han var ansvarlig redaktør i avisen.

Sommeren 2016 fikk Duckert innvilget velferdspermisjon fra NRK, og forlot dermed stillingen som kulturredaktør i rikskringkastingen.

På spørsmål fra DN på hvorfor stillingen ikke har vært lyst ut, svarer Eriksen:

– Denne stillingen er i min stab, da tenker jeg at det kan være greit. Hege Duckert har vært ansatt i NRK i nærmere ti år. Hun sa fra seg stillingen som kulturredaktør mens hun hadde permisjon, men er selvsagt fortsatt fast ansatt i NRK. Derfor er jeg glad for at hun har takket ja til å bli stabsleder og rådgiver for meg når hun nå kommer tilbake, sier Eriksen til DN.

Powered by Labrador CMS