Hinna og Widerstrøm skal dekke Vestlandet for klassekampen

Følger hjertet og åpner Klassekampens nye lokalkontor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ifølge en pressemelding fra avisen skal de to arbeide ved Klassekampens distriktskontor i Bergen. Der får de særlig ansvar for å dekke industri, arbeids- og næringsliv langs hele vestlandskysten.

Gunnar Wiederstrøm (60) har i en årrekke vært journalist i i Bergens Tidende. Før det har han vært både journalist og politisk redaktør i Bergensavisen, redaktør i Gula Tidend og startet journalistkarrieren i NRK Sogn og Fjordane. Han er utdannet sosionom og arbeider i dag i arealplanleggingsselskapet Opus Bergen.

– Ved å ta denne jobben følger jeg hjertet. Fra vestlandskontoret ønsker jeg å rapportere om alt det spennende som skjer innen næringslivet i landsdelen, med et perspektiv som gjør at de som arbeider er i sentrum, sier han i pressemeldingen. 

Anne Kari Hinna (33) har jobbet med innenriks i Klassekampen i snart fem år. Her skriver hun om økonomi og arbeidsliv. Hun har tidligere jobbet som nettjournalist i TV 2 Nyhetene, og begynte karrieren journalist i Os og Fusaposten. Hinna har master i næringslivsjournalistikk fra Handelshøgskolen i Bodø/Senter for journalistikk i Bodø, og studier i kultur og samfunnsvitenskap.

- Jeg er veldig glad for at Klassekampen styrker distriktssatsinga. Jeg tror det er viktig at Klassekampen er til stede med øyne og ører i ulike landsdeler, sier Hinna.

Ifølge meldingen hadde Klassekampen mer enn 50 kvalifiserte søkere til jobben. 

Mens Wiederstrøm begynner høsten 2017, følger Hinna etter i løpet av første halvår 2018.

Klassekampen har lokalkontorer i Trondheim og i Tromsø med henholdsvis to og én journalist.

Powered by Labrador CMS