Morten Ramm og Erik Solbakken har fulgt herrelandslaget i fotball tett det siste året.

«Drømmen om EM»

Ny NRK-serie: – Morsomt å møte folk med masse penger som aldri har hatt en vanlig jobb

Det blir både oppturer og nedturer i NRKs nye dokumentarserie om herrelandslaget i fotball.

Publisert Sist oppdatert

I dokumentarserien «Drømmen om EM» har Morten Ramm og Erik Solbakken fulgt  herrelandslaget i fotball tett det siste året og blitt bedre kjent med blant andre Martin Ødegaard, Alexander Sørloth, Oscar Bobb og Leo Skiri Østigård.

– Dette er stort sett unge menn som lever ut drømmen som fotballproff i noen av Europas største fotballklubber. Men én ting er hva vi ser på banen. Gjennom et år med mye fotballdramatikk har vi også fått tatt del i høye topper og dype daler privat, sier Solbakken i en pressemelding.

Programleder-makker Ramm legger til:

– Det er jo alltid morsomt å møte folk med masse penger som aldri har hatt en vanlig jobb. Den største overraskelsen for alle som ikke følger med på alt av fotball, er vel at vi har et landslag med store fotballprofiler og personligheter utover Haaland og Ødegaard. Det finnes faktisk nordmenn som spiller i toppklubber i Tyskland, Italia og Spania.

Serien har premiere torsdag 14. mars i NRK TV. 

«Drømmen om EM» er en dokumentarserie hvor hele følelsesspekteret kommer til syne, ifølge NRK og det skal bli latter og «guttastemning», men også et innblikk i nedturene 2023 hadde å by på.

– Vi gleder oss veldig til å vise publikum «Drømmen om EM». Med sin underholdende stil får Morten og Erik frem sider ved våre største fotballstjerner som publikum ikke har sett før, slik at vi blir kjent med stjernene på en ny måte. Vi blir med både spillere og landslagssjef Ståle Solbakken bak kulissene, sier Anders Rove Bentsen, redaksjonssjef i NRK Sport.

Powered by Labrador CMS