Erik Sønstelie. Foto Amedia

Erik Sønstelie ny sjefredaktør i Oppland Arbeiderblad

Går fra Schibsted til Amedia.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi er svært fornøyd med at Sønstelie har sagt ja til å tre inn i rollen som leder for Oppland Arbeiderblad. Han er en medieleder med lang redaksjonell ledererfaring fra flere store mediehus og med høy digital kompetanse som gjør han godt rustet til å lede avisen inn i fremtiden.

Det sier styreleder Ole-Jacob Mosvold i Oppland Arbeiderblad (OA) i en pressemelding fra eieren Amedia om ansettelsen.

Erik Sønstelie forlater jobben som leder for journalistakademiet i Schibsted til fordel for jobben som ansvarlig redaktør og daglig leder i OA. Han har ledererfaring fra VG, Svenska Dagbladet, Nationen og Gudbrandsdølen Dagningen.

– Oppland Arbeiderblad er en spennende utfordring. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene. OA har en veldig kompetent stab som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Målet er at vi forsterker rollen som det ledende digitale mediehuset i Vest-Oppland, sier Sønstelie i meldingen.

Erik Sønstelie tiltrer stillingen senest 1. mars 2017.

Line Ramsrud har vært konstituert i stillingen siden Marit Kleppe Egge tidligere i år ba om å få fratre etter under ett år i stillingen som sjefredaktør. Hun gikk til en jobb ved en videregående skole.

Avisen hadde et netto totalopplag på 20.399 eksemplarer i fjor. Selskapet hadde et driftsresultat på 19,6 millioner kroner av en omsetning på 123,5 millioner kroner i fjor.

Powered by Labrador CMS