Etter flere endringer på eiersiden i Resett de siste månedene har mangemillionær Petter Inge Remøy nå kjøp over 90 prosent av selskapet.
Etter flere endringer på eiersiden i Resett de siste månedene har mangemillionær Petter Inge Remøy nå kjøp over 90 prosent av selskapet.

Resett:

Petter Inge Remøy tar over som Resett-eier

Det nåværende styret vil bli sittende inntil videre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mangeårig Resett-aksjonær Petter Inge Remøy har gitt bud på samtlige aksjer. Han eier nå over 90 prosent av selskapet Grafen AS, og vil drive avisen videre, får Journalisten opplyst av Resett-styreleder Monica Staff.

Siden midten av juni har det vært flere endringer på eiersiden i Resett. I tillegg til at selskapet har byttet navn til Grafen AS, har tidligere redaksjonssjef Lars Akerhaug, tidligere redaktør Helge Lurås og Futurum Capital solgt seg ut av selskapet.

Lurås solgte sin eierandel på rundt 15 prosent til selskapet Piiotarho AS for 7 kroner aksjen i slutten av juli. Piiotarho AS er heleid av mangemillionæren Remøy.

Staff-Gruppen har frem til nå vært største eier av i Grafen AS med 22,55 prosent av aksjene. Styreleder i Resett, Monica Staff, er styremedlem i Staff-Gruppen som fikk en pris på 1 krone aksjen.

– Piiotarho AS eier nå over 90 prosent av selskapet, og står fritt til å disponere slik de finner det best, skriver Staff i en SMS til Journalisten.

Hun opplyser om at det nåværende styret vil bli sittende inntil videre.

Journalisten har sendt en henvendelse til Remøy for å få en kommentar til oppkjøpet. Denne er foreløpig ikke besvart. Men i et debattinnlegg på Resett forteller Remøy om hvorfor han kjøpt seg opp i selslapet.

Powered by Labrador CMS