Podkastselskapet PodMe har tredoblet antall abonnenter etter at Schibsted gikk inn som majoritetseier, opplyser styreleder Tor Jacobsen.
Podkastselskapet PodMe har tredoblet antall abonnenter etter at Schibsted gikk inn som majoritetseier, opplyser styreleder Tor Jacobsen.

Schibsted

– PodMe er vårt raskest voksende abonnements-produkt noensinne

Har nå passert 200.000 abonnenter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

- 200.000 abonnenter er en milepæl vi ikke trodde det var mulig å oppnå på så kort tid, sier direktør for brukerbetaling i Schibsted og styreleder i PodMe, Tor Jacobsen, i en pressemelding.

Det er en tredobling av antall betalende abonnenter siden Schibsted gikk inn som majoritetseier i PodMe sommeren 2021.

– PodMe er vårt raskest voksende abonnementsprodukt noensinne. Det siste året har vi hatt en vanvittig sterk vekst i antall abonnenter. Vi har også startet å eksperimentere med ulike pakketeringer, hvor vi har solgt PodMe sammen med andre redaksjonelle produkter. Det har kundene vist stor interesse for, sier Jacobsen - og legger til:

– PodMe er et godt eksempel på et vellykket samarbeid mellom våre ulike merkevarer og fagmiljøer. Suksessoppskriften ligger i å bruke kraften i vår digitale distribusjon, både gjennom vår høye trafikk og vår store abonnementsbase. Det å samle alt vårt gode lydinnhold på ett sted gir kundene et tydeligere og sterkere verdiforslag, sier han.

Schibsted gjorde sin første investering i PodMe i 2019. Gründerne Johan Strömberg og Niklas Julin har i dag rollene som henholdsvis administrerende direktør og direktør for forretningsutvikling.

Powered by Labrador CMS