Fra venstre markedssjef Aage Eikrem, direktør lokale mediehus i Sunnmørsposten, Lidvar Flydal og redaktør og daglig leder Frank Kjøde.

Sunnmørsposten kjøper Sykkylvsbladet

Blir en del av Polaris Media.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Sunnmørsposten kjøper alle aksjene i lokalavisen Sykkylvsbladet, skriver Polaris Media i en pressemelding.

Sunnmørsposten er en del av Polaris Media Nordvestlandet. Sykkylvsbladet er lokalavisen for Sykkylven og har et opplag på 2500.

– Etter en totalvurdering har vi kommet fram til at Sunnmørsposten er det rette valget med tanke på å videreutvikle Sykkylvsbladets posisjon. Sunnmørsposten har vist at de kan balansere rollen som mediehus for Nordvestlandet, med det å være eier av lokalaviser i den samme regionen, sier Frank Kjøde, redaktør og daglig leder, ifølge pressemeldingen.

Kjøde og markedssjef Åge Eikrem har eid avisen siden i 1982.

– Når vi nå har nådd pensjonsalderen, fant vi ut at det rette var å overlate avisvirksomheten til en annen aktør, sier Kjøde.

Fra før eier Sunnmørsposten Sunnmøringen, Møre-Nytt, Vestlandsnytt og Vikebladet Vestposten på Sunnmøre, Fjordenes Tidende, Fjordabladet og Fjordingen i Nordfjord og Mediehuset Skjåk Mediautvikling (utgiver av av Fjuken) i Ottadalen, som igjen eier Vigga og Dølen (50 prosent) i Gudbrandsdalen.

Powered by Labrador CMS