Satire:

Norsk presse er i front når det gjelder å skape blest rundt sine saker på nett. Nå går de store mediehusene sammen og oppretter Klikkhorehus.no, der John Arne Markussen (til venstre), Kristin Skogen Lund (midten) og Julius (delvis sladdet) er pressebordellens leder.
Norsk presse er i front når det gjelder å skape blest rundt sine saker på nett. Nå går de store mediehusene sammen og oppretter Klikkhorehus.no, der John Arne Markussen (til venstre), Kristin Skogen Lund (midten) og Julius (delvis sladdet) er pressebordellens leder.

PFU AVSLØRER NOK EN PRESSESENSASJON:
(akkurat nå, akkurat nok nå)
Store medieaktører oppretter

KLIKKHOREHUS.NO etter mønster av Faktisk.no
(akkurat nå, akkurat nok nå)

Pressens Farlige Utvalg (PFU) kan i dag, som eneste helkommunistiske ytterliggående ikke-civitaaktige muslimelskende podoppkastnettsted, presentere en verdensnyhet innenfor norsk presse: Klikkhorehus.no.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Verdens Gang (hvis de får lov av Skogen Lund), Dagbladet (med og uten sprutorgasme fra nyhetsredaktøren), NRK (formaterte nøttehjerner), Nettavisen (Trumps favoritt i Norge), to fra Aftenposten (hvis de får lov av Skogen Lund), Nationen (ved dets sorte får), Dagens Næringsliv (avisen som snubler i bunnlinja), Nordlys (ved politisk slakter), Varden (det nærmeste du kommer Playboy i tidligere Telemark) og selvsagt, Vårt Land (boulevardavisen til både Jesus og gromgutten Judas) vil fra første desember 2020 gå sammen og opprette et svært, virtuelt KLIKKHOREHUS.

Dette etter mønster av Instituttet for journalistikk, NAV, NTB og Faktisk.no.

Sjornalisten.no presenterer:

Det hadde vært en vinternattsdrøm å få intervju William Shakespeare, mener Tom Stalsberg. Foto: Aschehoug

PFU (Pressens Farlige Utvalg) ved den avdankede spaltist, heimstaddikter og sjornalist, Tom-Åge Stalsberg.

For ordensskyld må vi opplyse om at Morgenbladet, Altaposten, Dag og Tid, Klassekampen og Dagsavisen også ble spurt om å bidra, men de takket nei med begrunnelsen: Klikk er for feiginger. Vi satser på Fritt Ord og subsidier.

SEXG-TEKNOLOGI

PFU vet at det jobbes med å få til et hypermoderne virtuelt redaksjonslokale, tuftet på SexG-teknologi.

På denne måten kan alle journalistene (eller virtuelle forteller som det nå heter) i de nevnte publikasjonene sitte hjemme (som de allerede gjør nå) med Google Translate og fortløpende lage artikler med påholden penis som får vanlige tenkende mennesker til å klikke.

DE TRE STORE

Klikkhorehus.no skal ledes av de tre store, det vil si tidligere sjefredaktør i Dagbladet, John Arne Markussen, Kristin Skogen Lund (hvis hun ikke er veldig irritert på et eller annet da) og Julius (kulturredaktør ved Kristiansand Dyreparks internmagasin, Monkey Bizz)

Ifølge sikre kilder blir det en flat struktur der både Markussen, Julius og Skogen Lund (hvis hun ikke er kraftig irritert på noe da) blir sidestilte bordellpressedirektører. Høy lønn og andre goder etter avtale.

De to pressebordelledirektørene, Julius er en smule forhindret, sier en i felles presseklikkemelding:

– Klikkhorehus.no er en humankommersiell, men veldig ideell organisasjon og uavhengig redaksjon for moderne klikkhoreri som skal forsøke å ta pusten, og den deilige pulsen, på en slags samfunnsdebatt og være et talerør for underskogen av det offentlige ordskiftet i Norge.

Og videre:

– Vi ser jo at her er det et vekstpotensial, noe som på sikt kan gagne våre nydelige eiere slik at de slipper å spinke og spare for å kjøpe seg, blant annet nye havseilere.

SENTRAL AKTØRER

De to legger til:

– Vi ønsker å bidra til en åpen, inkluderende og klikkbasert offentlig nettsamtale. Vi skal jobbe for et klikkbasert ordskifte og en konstruktiv klikkdebatt for det moderne mennesket. Livet er som kjent et dataspill, OG DER VIL VI VÆRE EN SENTRAL OG MEGET DELIKAT AKTØR. Vi søker jo etter sannheten, men veien dit skal være gøyal.

ALGORITEMBOKS

– Det morsomme er jo også at vi i den virtuelle redaksjonen vil ha verdens første algoritmeboks som vil gjøre at både unge og eldre reportere kan lese gamle saker om igjen, ikke helt ulikt hvordan det er på en karaokebar, sier en stolt Markussen.

Han legger ikke skjul på at han var med på å avsløre Nixon under Watergate, og denne skal leses før jul.

LITT IRRITERT

Skogen Lund (litt mindre irritert nå) forteller at Klikkhorehus.no er pålagt å jobbe etter de sentrale, selvpålagte sexetiske retningslinjene for norsk klikkpresse, nedfelt i Vær Sparsom-plakaten.

– Vår redaksjonelle og organisatoriske sexavhengighet er sikret gjennom de samme vedtektene som pålegger oss å forsøke å følge bestemmelsene nedfelt i Redaktørspagaten (hvis jeg ikke blir irritert da), sier Skogen Lund før hun feller et tre og to nydelige krokodilletårer. Fabelaktig.

BONOBO FRA JULIUS

Etter deadline får vi en faksimile fra Julius som vi her trykker i sin helhet:

«Grunnen til at jeg valgte å takke ja til denne utfordring er fordi klikkjournalister er en primatart innenfor journalistikken. Det er disse reporterne, sammen med mellomlederne, også kalt bonobo, som viser størst likhet med et sirkus. Armene er meget lange, med forholdsvis kort tommel for likes. Beina er kort med kraftig stortå og er utmerkede griperedskaper for konsoller.

Som journalister går klikkreporterne halvveis oppreist og støtter seg på fingerknokene så de kjapt kan multitaske. Hos voksne klikkhanner er snuten sterkt utviklet for klikknyheter og øyebuene og issekammene sterkt fremspringende. Hos hunnklikkerne, og særlig hos de unge, er hodeformen mer avrundet uten fremspringende partier, og kan minne mer om en ekte reporter.»

PS: Vi har også via en kilde fått nyss om at verdens beste sjefredaktør i egne øyne, Trygve Hegnarr i Finansavisen, mer enn gjerne ville være med i Klikkhorehus.no. Men, da satte Julius foten hurtig ned. Dette til orientering for dere som har tenkt dere ut med Roald Amundsen.

Vi kan også opplyse om at Den Norske Amerikalinje av USA-eksperters fagseminar om hvem som vinner årets presidentvalg, er utsatt til over valget. For med den løsningen vil de fleste av deltakerne, 125.000, kunne slå seg på brystet og si hva var det vi sa. Seminaret ledes som vanlig av de aller beste, firerbanden bestående av Anders Magnus, Eva Bratholm, Hans Olav Lahlum og Jan Arild Snoen.

Pengegallop med Abid Raja og Shabana Rehman.
Pengegallop med Abid Raja og Shabana Rehman.

Her blir det liv, raja, raja

PFU er som kjent med i Stjernekamp og vi vil ved neste korsvei vise oss fra vår beste side med denne aktuelle sangen. Melodi «Pengegaloppen», fritt etter Vidar Sandbeck.

Og Raja satt i kveldinga og koste seg med skjellinga.
Kroner en, kroner to, kroner tre, kroner fire, kroner fem, kroner seks, kroner syv, kroner åtte, kroner ni.

Og det er rimelig. Han kunne ha det politisk trivelig.
Når'n telte på nytt, og på nytt og på nytt en sekk med ikke egne penger i.
Ja de penga, ja de penga er til bekymring for Shabana og Født fri.
Raja tette alle venstrehøl og stable på ei selfiefjøl.
Kroner en, kroner to, kroner tre, kroner fire, kroner fem, kroner seks, kroner syv, kroner åtte, kroner ni.

Og da han vakne att, han telte så han skalv og skvatt.
For å sjå om det stemte på pund og London-øre
med det hu Shabana fikk i natt.
Ja de penga, ja de penga er til bekymring for mullaløft og for spa.
Men Raja-gubben han fikk hjertesting da'n itte fant en tiøring.
Som'n la i en hatt me' han satt der i natt for han skulle betale litt kommuneskatt (til samme indiske restaurant).

PFU lar HØYRE-HUMOREN
få skinne i norsk sosialistpresse

PFU har lært seg å bli ganske lydige. Når noen sier dekk, så legger vi oss ned. Sier noen bit, så biter vi i det sure eplet.

Derfor: I det offentlige rom, og innenfor norsk presse inkludert sosialistredete NRK, har det siden krigen vært et skrikende behov etter humor og satire tuftet på verdier og verdensarv sette fra høyre og ytre høyresiden. Med rette.

Bildet viser PFU på tur til Eidsvoll 1814 i 1980 og har selvsagt ingenting med denne delikate saken å gjøre.
Bildet viser PFU på tur til Eidsvoll 1814 i 1980 og har selvsagt ingenting med denne delikate saken å gjøre.

Vi har derfor bestemt oss for å være i front innenfor faget diggbar høyrehumor. Vi har latt oss inspirere av vidt forskjellige humorister fra inn- og utland som Janne Haaland-Matlary, Jimmie Åkesson, Nigel Farage, Kristin Clemet, Hege Storhaug, Helge Lurås, Boris Johnson, Christian Tybring-Gjedde (stortingets svar på Pingu), Øystein Stray-Spetalen (kapitalistenes ninja), Hans Rustad (ytre høyresidens svar på Titten Tei), Pål Steigan og János Áder for å nevne noen.

Her er et utvalg av norske avisers førstesider hvis høyresidens humorister hadde fått lov til å bestemme før og nå blant annet fra Sal 250:

VG
Eric Clapton til VG:
Layla er uskyldig, det vet jeg
som har laget refrenget (hi-hi)
Sport & politikk: Leif Welhaven om EU, NFF, FIFA, NATO, UEFA, NAV, FIS, G35 og Camilla Collett.

AFTENPOSTEN
Denne avisen var
best fra 40 til 45!
Mat fra Norge for nordmenn: Marie Hamsun lager Knuts favoritter til portvin og kaffe: Berlinerboller.
Sport: Bronselaget hadde bare FLAKS i 1936. Bruntrøyene var best.
Og, tenk for noen fans de hadde på tribunen.

NETTAVISEN
Gahr Støre er
ei real RØRE
Kultur: Legg ned Det Norske Teater og National NU!
Bruk millionene på karaoke, poker og billig flesk hos
vår venn Olav Thon i Sverige.
Reiseliv: Vanlig folk og sånt, hold dere hjemme
så de rike kan reise mest og best

VÅRT LAND
Moses frigjorde
verdens første
NETTRELL
Sport: Josef spurtslo Jakob Ingebrigtsen på 1500 e.Kr.
Kultur: Brødrene Karmasov dater søstrene Bjørklund

DAGBLADET
VI MENER DET ER PÅ TIDE MED:
IKKE RIKHET FOR
ÅNDSVERKSLOVEN
«Fake news er helt okay».
«Liberalistene er fucked i hue ass», Marie Simonsen, Rett På.
Sport & politikk: Esten O. Sæther om EU, NFF, FIFA, NATO, UEFA, NAV, FIS, G35 og kjære, Therese Johaug (uskyldig i alt).

DAGSAVISEN
Arbeiderpartiet er så
JOHAN, så HARRY, så Jan BØHLER
(Kommentar ved Arne Strandløve).
Kultur: Erna Solberg hadde helt rett når hun kritiserte
«Ways of Seeing» selv om det viste seg å være helt på trynet.
Sport: Fortsatt nedlagt denne avdelingen.

RESETT
HVITE LØGNER
er alltid lov år du jobber svart
Sport: Norge tapte, muslimene har skylda
Samfunn: Økt arbeidsløshet, muslimene har skylda
Kultur: Elendig folkemusikk, muslimene har skylda
Mat: Norsk mat taper mot østens kjøkken, muslimene har skylda
Redaktør Helge Lurås mister håret: Muslimene har skylda

HAMAR DAGBLAD
SENK MJØSAS
HVITE føkkings SVANE
«En gammal drittbåt», Anders Baasmo
Christiansen synger ut som Peer Gynt
Kultur: Riv hjemmet til Rolf Jacobsen.
Bygg kjøpesenter, Hamar trenger slakt.
Sport: Hamarkameratene er fotballens svar på Trump,
Marius Skjelbæk, gjestekommentator fra Ottestad

KLASSEKAMPEN
Limerick til fotfolket der ute:
Hvis Mao den plage
hadde levd i dag
hadde vi tatt ham av dage
Kultur: Send Mímir & co.co
til Nord-Korea så får nok
pipen en helt annen lyd
Fotball, kvalik til Champions League:
Rosa Luxembourg 1 – Eva Braun 4

DAG OG TID
Carl von Linné er NOREGS BENKsjef
Samfunn: Kvinnelege prestar – kvifor ikkje?
hvis dei har eiga hannbikkje,
pastor Jon Hustad er salig og vellukka
Sport: Rømmegrautspying må bli ei eiga OL-grein

MORGENBLADET
24 dager i anmelder Bernhard Ellefsens liv:

 • Første sang: I krigens tiende år krangler Akilles og Agamemnon om en frille (slavepike).
 • Annen sang: Odyssevs maner akaierne til fortsatt kamp.
 • Tredje sang: Paris utfordrer Menelaos til tvekamp.
 • Fjerde sang: Våpenhvilen brytes og kampen tar til.
 • Femte sang: Diomedes sårer Afrodite og Ares.
 • Sjette sang: Glaukos og Diomedes møtes under en våpenhvile.
 • Syvende sang: Hektor slåss mot Ajax.
 • Åttende sang: Gudene trekker seg ut av striden.
 • Niende sang: Agamemnon gir etter, men blir avvist av Akilles.
 • Tiende sang: Diomedes og Odyssevs drar for å spionere.
 • Ellevte sang: Paris sårer Diomedes og Akilles sender Patroklos ut på et oppdrag.
 • Tolvte sang: Akaierne trekker seg tilbake.
 • Trettende sang: Poseidon formaner akaierne.
 • Fjortende sang: Hera hjelper Poseidon og akaierne.
 • Femtende sang: Zevs stanser Poseidons innblanding.
 • Sekstende sang: Patroklos låner Akillevs' rustning for å lede akaierne i strid, og blir drept av Hektor.
 • Syttende sang: Hærene slåss om Patroklos' legeme og rustning.
 • Attende sang: Akilles får bud om Patroklos' død og får en ny rustning.
 • Nittende sang: Akilles slutter fred med Agamemnon og drar til frontlinjen
 • Tyvende sang: Gudene griper inn i striden; Akilles forsøker å drepe Aeneas.
 • Enogtyvende sang: Akilles rir til Trojas porter.
 • Toogtyvende sang: Akilles dreper Hektor.
 • Treogtyvende sang: Akaierne sørger over Patroklos.
 • Fireogtyvende sang: Akilles lar Priamos få Hektors legeme tilbake. Hektor brennes på likbål.
Powered by Labrador CMS