Fra venstre Kent-Einar Myreng, Lars Adrian Johnsen, Lena Verås Eriksen og Martin Ellingsen Lægland. Foto: Christer Pedersen, iTromsø

Får fast jobb i Tromsø

iTromsø opplever gode tider og ansetter fire journalister.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Martin Ellingsen Lægland (23) er fast ansatt som journalist i iTromsø. Han har tidligere vært vikar og frilanser i mediehuset.

Lars Adrian Johnsen (29) er fast ansatt som journalist/deskmedarbeider i iTromsø. Han har tidligere jobbet ved Universitetet i Tromsø og i Mediehuset iTromsø.

Kent-Einar Myreng (29) har fått fast stilling som journalist i Mediehuset iTromsø. Han har vært midlertidig ansatt i bedriften, og har også bakgrunn fra NRK Troms.

Lena Verås Eriksen (26) er fast ansatt som journalist og deskmedarbeider i Mediehuset iTromsø. Hun har tidligere vært innom Nordlys.

– Ansettelsene er erstatninger for folk som har sluttet. Det er ikke snakk om noen utvidelse av redaksjonen, sier sjefredaktør og administrerende direktør Stig Jakobsen til Journalisten.

Han poengterer at iTromsø i likhet med andre redaksjoner har redusert staben og trimmet kostnader de siste årene.

– Men vi har hatt mindre nedbemanning enn andre. Det går godt hos oss for tiden, blant annet på grunn av økt brukerbetaling. 2016 ble et godt år. Vi mistet færre papirabonnenter enn budsjettert. Lesertallene er positive og det tyder på at vi får en positiv overraskelse på opplaget for fjoråret. De samlede annonseinntektene går nedover, men det digitale annonsesalget øker, forteller Jakobsen.

Powered by Labrador CMS