Svein Ove Hansli blir NRK Stor-Oslo-redaktør.

MEDIEFOLK:

Svein Ove Hansli blir redaktør for NRK Stor-Oslo

Skal lede NRK Stor-Oslo når redaksjonen blir selvstendig distriktskontor på nytt.

Publisert Sist oppdatert

Svein Ove Hansli går fra stilling som nyhetsredaktør i Nationen til NRK, der han blir redaktør for NRK Stor-Oslo, som gjenopprettets som selvstendig distriktskontor fra nyttår.

Hansli har tidligere vært redaksjonssjef i økonomi- og politikkredaksjonen i Nyhetsavdelingen på Marienlyst, og har erfaring som både journalist og vaktsjef i NRK.

– Jeg er veldig stolt og glad for å få lov til å komme tilbake til NRK og få lede NRK Stor-Oslo. Sammen med de dyktige medarbeiderne er jeg sikker på at vi fremover skal lage solid journalistikk og nyskapende innhold fra Oslo og Akershus, sier Hansli i en pressemelding fra NRK. 

Regionredaktør Heidi Pleym i NRK Sørøst mener Hansli fremstår som en tydelig, målrettet, synlig og inkluderende leder med bred erfaring fra ulike endringsprosesser. 

– Jeg føler meg trygg på at han sammen med redaksjonen vil sikre at vi leverer viktig innhold til publikums beste fra landets mest befolkningstunge område. Målet er også å utvikle et tettere samarbeid med nyhetsmiljøet på Marienlyst, Pleym i meldingen.

Powered by Labrador CMS