Thor Hushovd er denne uka tilbake på skjermen hos TV 2.

Thor Hushovd blir TV 2-kommentator

Tidligere proffsyklist blir ekspertkommentator for sykkel i TV 2.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Thor Hushovd blir dermed fast makker til TV 2s Christian Paasche under alle de store sykkelrittene den kommende sesongen, inkludert Tour de France.

Han debuterer i kommentatorboksen allerede under Catalonia Rundt denne uken.

Hushovd har tidligere vært tilknyttet TV 2 som sykkelekspert i tre år. Nå blir han igjen en av de største profilene i mediehusets sykkelsatsning.

– ­Jeg er veldig takknemlig for å være tilbake hos TV 2, og ikke minst hos den flotte sykkelgjengen i denne kanalen. Fra sist gang jeg var innom vet jeg at jeg her kommer til et veldig godt miljø, med bra mennesker og hvor det er mye kunnskap, sier Hushovd i en pressemelding.

– Vårt mål er å skape tidenes sykkelsesong på TV 2. Et norsk lag på startstreken i Tour de France og en 2023-kalender pepret med spennende ritt gir oss et strålende utgangspunkt. Så trenger vi de beste folkene i alle ledd, og da er det en stor glede å kunne ønske en kapasitet som Thor Hushovd velkommen tilbake til TV 2. Han vil bidra med unik erfaring og innsikt på det sportslige i sesongens viktigste ritt, sier sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen.

Powered by Labrador CMS