Thor Hushovd er denne uka tilbake på skjermen hos TV 2.
Thor Hushovd er denne uka tilbake på skjermen hos TV 2.

Thor Hushovd blir TV 2-kommentator

Tidligere proffsyklist blir ekspertkommentator for sykkel i TV 2.

Publisert Sist oppdatert

Thor Hushovd blir dermed fast makker til TV 2s Christian Paasche under alle de store sykkelrittene den kommende sesongen, inkludert Tour de France.

Han debuterer i kommentatorboksen allerede under Catalonia Rundt denne uken.

Hushovd har tidligere vært tilknyttet TV 2 som sykkelekspert i tre år. Nå blir han igjen en av de største profilene i mediehusets sykkelsatsning.

– ­Jeg er veldig takknemlig for å være tilbake hos TV 2, og ikke minst hos den flotte sykkelgjengen i denne kanalen. Fra sist gang jeg var innom vet jeg at jeg her kommer til et veldig godt miljø, med bra mennesker og hvor det er mye kunnskap, sier Hushovd i en pressemelding.

– Vårt mål er å skape tidenes sykkelsesong på TV 2. Et norsk lag på startstreken i Tour de France og en 2023-kalender pepret med spennende ritt gir oss et strålende utgangspunkt. Så trenger vi de beste folkene i alle ledd, og da er det en stor glede å kunne ønske en kapasitet som Thor Hushovd velkommen tilbake til TV 2. Han vil bidra med unik erfaring og innsikt på det sportslige i sesongens viktigste ritt, sier sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen.

Powered by Labrador CMS