Ansvarlig redaktør Stian Eliassen (i midten) er svært fornøyd med å styrke redaktørteamet i iFinnmark med Vidar Kristensen (t.v.) og Erik Brenli.

MEDIEFOLK:

To nye redaktører er snart på plass i Finnmarken og iFinnmark

– Glad for at vi har fått på plass så solide folk i sentrale funksjoner i mediehuset.

Publisert Sist oppdatert

Erik Brenli (49) er konstituert som redaktør i Finnmarken og iFinnmark, og vil få ansvaret for dekningen av Øst-Finnmark, skriver Amedia i en pressemelding.

Han overtar etter Karoline Sørensen Brandtzæg, som starter i ny stilling i Finnmark fylkeskommune.

Brenli har erfaring som journalist fra blant annet Finnmarken, Finnmark Dagblad, iFinnmark, Hadeland og Ságat. 

Brenli vil, sammen med Stian Eliassen, som de siste månedene har vært konstituert som ansvarlig redaktør, dele ansvarsoppgavene. 

Løsningen er i første omgang midlertidig ut året. Eliassen er også ansvarlig redaktør i Finnmark Dagblad og iFinnmark.

– Jeg er veldig glad for å få tilliten, og for at Stian fortsetter med et overordnet ansvar. Jeg er helt sikker på at vi skal få til et godt samspill, og det er en trygghet for meg å ha ham med videre, sier Brenli.

Redaktørteamet styrkes også med Vidar Kristensen (51), en rutinert pressemann med 23 års erfaring fra Altaposten, sist som nyhetsredaktør. Kristensen har de siste årene arbeidet utenfor mediebransjen, med salg. Nå gjør han redaktørcomeback.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake til mediebransjen. Samfunnsengasjementet er stort, og å få jobbe i Finnmarks største mediehus og dekke hele fylket, gleder jeg meg veldig til, sier han.

Stian Eliassen er svært fornøyd med at mediehuset har fått en ny ledergruppe på plass.

– Både Erik og Vidar er svært rutinerte pressefolk som kommer til å bidra godt. Jeg er veldig glad for at vi har fått på plass så solide folk i sentrale funksjoner i mediehuset.

Brenli og Kristensen tiltrer sine nye roller 1. oktober.

Powered by Labrador CMS