Trine Ohrberg-Rolfsrud forteller at undersøkelsen om seksuell trakassering på arbeidsplassen vil bli avsluttet mot slutten av neste uke. Arkivfoto: Martin Huseby Jensen

Nesten 4.000 har svart på #metoo-undersøkelsen

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

På én time kom det inn 400 svar på #metoo-undersøkelsen Norsk Journalistlag, Norsk Redaktørforening, Fagpressen, Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for Lokalaviser sendte ut tidligere denne uken

Nå sender de ut en påminnelse til alle som har fått undersøkelsen i håp om å få inn enda flere svar. Informasjonsansvarlig Trine Ohrberg-Rolfsrud i Mediebedriftenes Landsforening forteller at de etter tre dager har mottatt nesten 4.000 svar. 

Nøyaktig hvor mange som har fått undersøkelsen, er hun ikke sikker på. Det er på det rene at den går ut til alle medlemmene av NJ og NR, i tillegg til at den sendes ut til daglige ledere knyttet til LLA og MBL, og medlemmer i Fagpressen.

– Vi så den fikk enorm respons da den ble sendt ut, og håper på økt respons igjen når vi sender ut påminnelse, sier hun. 

De ansvarlige for undersøkelsen har ikke sett på dataene i svarene ennå. Så langt er det kun svarfrekvensen som er vurdert. Mange svarte med en gang, og så bikket responsen noe. Dermed påminnelse nå, og trolig litt seinere i uken.

Ohrberg-Rolfsrud forteller at undersøkelsen vil bli avsluttet mot slutten av neste uke. 

Powered by Labrador CMS